Κάτοικος στην Τουλούζη έτρεξε μαραθώνιο στο ... μπαλκόνι του

Κάτοικος στην Τουλούζη έτρεξε μαραθώνιο στο ... μπαλκόνι του

Έτρεξε 42,2 χιλιόμετρα σε ένα μπαλκόνι 7 μέτρων, αποδεικνύοντας ότι δεν υπάρχουν δικαιολογίες κατά την περίοδο του αυτο - περιορισμού...

Elisha Nochomovitz χρειάστηκε 6 ώρες και 48 λεπτά για να ολοκληρώσει τον μαραθώνιό του στη βεράντα του διαμερίσματος του στην Τουλούζη, όπως είπε και ο ίδιος στο Associated Press.

Ο Nochomovitz υποβλήθηκε σε αυτή την ενέργεια, καθώς οι κάτοικοι στη Γαλλία βρίσκονταν σε εθνική καραντίνα 15 ημερών από την Τρίτη, ενώ η κυβέρνηση προειδοποίησε ότι ο αυτο – περιορισμός μπορεί να διαρκέσει περισσότερο, καθώς προσπαθούν να ελέγξουν την εξάπλωση του COVID-19.

“Οι οδηγίες ήταν να μείνουμε στο σπίτι, αυτό ακριβώς έκανα, απλά ήθελα να σας δείξω ότι δεν έχουμε δικαιολογίες για να μην γυμναστούμε. Παρακαλούμε να σκεφτείτε όλους εκείνους τους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή μπροστά στον ιό αυτό”.

Μιλώντας στο Huff Post France, ο Nochomovitz πρόσθεσε ότι ήθελε να “φέρει κάτι αισιόδοξο” στην παρούσα κατάσταση. “Μέρος του στόχου μου ήταν να σκοτώσω όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο.”

Τα βίντεο του βετεράνου δρομέα δημοσιεύτηκε στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης και τα σχόλια ήταν διθυραμβικά.

“Ήταν μια τρελή πρόκληση με λίγο χιούμορ, για να κάνω λιγότερο δραματική την κατάσταση του περιορισμού”, σχολίασε επίσης για το επίτευγμά του, το οποίο φοβήθηκε ότι θα εκνεύριζε τους γείτονές του από τη φασαρία, αλλά όλοι έδειξαν κατανόηση και στο τέλος τα κατάφερε. 

Πηγή: marieclaire.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ