Κέιτ Μίντλετον: Ποιες οι πιθανότητες να κληρονομήσει τον βασιλικό τίτλο της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Κέιτ Μίντλετον: Ποιες οι πιθανότητες να κληρονομήσει τον βασιλικό τίτλο της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Γιατί ο μελλοντικός τίτλος της θα δημιουργήσει πικρία στον πρίγκιπα Ουίλιαμ

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ετοιμαζόταν να γίνει βασιλιάς το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του. Ο δούκας του Κέιμπριτζ είναι επί του παρόντος δεύτερος στη σειρά του θρόνου πίσω από τον πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολο, ωστόσο μόλις ο Κάρολος αναλάβει τη βασιλεία, ο τίτλος που θα πάρει η Κέιτ Μίντλετον, σίγουρα θα προκαλέσει μια γλυκιά πικρία στο σύζυγό της.

 

Όταν τελικά ο Ουίλιαμ ανέλθει στο θρόνο, θα είναι γνωστός ως Βασιλιάς Ουίλιαμ. Αυτό θα κάνει, επίσης, τη σύζυγό του, Κέιτ Μίντλετον, σύζυγο βασιλιά, με τον επίσημο τίτλο της να αναμένεται εκείνος της «Βασίλισσας Αικατερίνης». Τα βασιλικά καθήκοντα της ίδιας της Κέιτ θα περιλαμβάνουν την παρακολούθηση εκδηλώσεων και τα ταξίδια για επισκέψεις στο εξωτερικό, ενώ θα είναι, επίσης, το πρόσωπο πολλών εκστρατειών και φιλανθρωπικών οργανώσεων. Ωστόσο, ο ρόλος της θα παραμείνει μη πολιτικός.

Η Κέιτ πιθανότατα θα στεφθεί στο πλευρό του Ουίλιαμ σε μια παρόμοια, αλλά πιο απλή τελετή όταν έρθει η ώρα. Ωστόσο, είναι ο τίτλος που θα πάρει όταν ο Κάρολος ανέβει στο θρόνο που μπορεί να έχει περισσότερο νόημα τόσο για την Κέιτ όσο και για τον Ουίλιαμ.

Η Κέιτ Μίντλετον πιθανότατα θα κληρονομήσει τον βασιλικό τίτλο της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Ο πρίγκιπας Κάρολος ήταν γνωστός ως πρίγκιπας της Ουαλίας για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του. Ωστόσο, θα εγκαταλείψει αυτόν τον τίτλο όταν ανέβει στο θρόνο και γίνει βασιλιάς, αναφέρει το thelist.com. Τον τίτλο της πριγκίπισσας της Ουαλίας κατείχε στο παρελθόν η πρώην σύζυγος του Καρόλου, πριγκίπισσα Νταϊάνα. Η δεύτερη σύζυγός του, Καμίλα, Δούκισσα της Κορνουάλης, κατέχει τεχνικά τον τίτλο, αλλά δεν τον χρησιμοποίησε ποτέ από σεβασμό στη Νταϊάνα, η οποία πέθανε τραγικά σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το 1997.

Ωστόσο, μόλις ο Κάρολος γίνει βασιλιάς, θα απονείμει τον τίτλο του πρίγκιπα της Ουαλίας στον μεγαλύτερο γιο του, πρίγκιπα Ουίλιαμ, και θα κάνει τη σύζυγο του Ουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον, τη νέα πριγκίπισσα της Ουαλίας. Ενώ ο Κάρολος μπορεί να επιλέξει να μην δώσει στον Δούκα του Κέιμπριτζ τον τίτλο, φαίνεται πιθανό ότι ο Ουίλιαμ θα αναλάβει ως πρίγκιπας της Ουαλίας μετά τη στέψη του Καρόλου και είναι βέβαιο ότι θα είναι μια πολύ συναισθηματική στιγμή τόσο για τον ίδιο όσο και για την Κέιτ.
Κέιτ Μίντλετον

«Είναι δύσκολο να δεις ότι δεν συμβαίνει», ανέφερε μια πηγή στην The Telegraph, σύμφωνα με το thelist.com. «Είμαι σίγουρος ότι θα είναι μια γλυκόπικρη στιγμή. Αυτός είναι ο γιος της Νταϊάνα και η σύζυγός του, οπότε κατά κάποιο τρόπο θα κάνει τον κύκλο του -αλλά θα είναι επίσης μια οδυνηρή υπενθύμιση του χαμού της».

Πηγή: newsbeast.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ