Κοινωνική λειτουργός σφαγιάστηκε με τσεκούρι ​​από άστεγη

Newsroom
Newsroom

To άγριο έγκλημα έγινε στη δομή που φιλοξενούνταν η άστεγη

Δικαστής διέταξε τη διενέργεια ψυχιατρικής αξιολόγησης για μία τρόφιμο καταφυγίου αστέγων που κατηγορείται ότι χρησιμοποίησε τσεκούρι και μαχαίρι για να σκοτώσει την κοινωνική λειτουργό της δομής, στο Βερμόντ των ΗΠΑ, μπροστά στα μάτια των τρομοκρατημένων εργαζομένων.

Η Zaaina Mahvish-Jammeh, 38 ετών, αγόρασε το τσεκούρι από ένα κατάστημα σιδηρικών πριν ζητήσει συνάντηση με το θύμα και χρησιμοποιήσει το τσεκούρι για να σκοτώσει την άτυχη γυναίκα στο σαλόνι του καταφυγίου, σύμφωνα με την αστυνομία. Δήλωσε αθώα την Τρίτη, μία ημέρα μετά την επίθεση, και παραμένει στη φυλακή.

Η Leah Rosin-Pritchard, 36 ετών, υπέστη τραύματα στο πρόσωπο, τον λαιμό και τον κορμό και διαπιστώθηκε ο θάνατός της επί τόπου στο Morningside House, δήλωσε η αστυνομία. Η 38χρονη είχε μια σύντομη συνομιλία μαζί της προτού της επιτεθεί, ενώ σύμφωνα με τις Αρχές, ήταν τόσο ήσυχες που κανείς δεν άκουσε τι είπαν.

Το θύμα ήταν προπονήτρια βόλεϊ, δασκάλα μαγειρικής και κοινωνική λειτουργός στο Ρόουντ Άιλαντ πριν μετακομίσει στο Βερμόντ για να γίνει συντονίστρια στο Morningside House, δήλωσαν οι αξιωματούχοι. Η Mahvish-Jammeh έμενε στη δομή για μήνες και η επίθεση καταγράφηκε σε βίντεο ασφαλείας.

 

Πηγή: Associated Press / φωτογραφία αρχείου

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ