Το Λονδίνο προβλέπει ότι θα γίνει πιο βάρβαρη η εισβολή στην Ουκρανία

Το Λονδίνο προβλέπει ότι θα γίνει πιο βάρβαρη η εισβολή στην Ουκρανία

«Οποιος σκέφτεται λογικά δεν θα έκανε αυτό που κάνει (ο Πούτιν), επομένως θα δούμε...την αγριότητά του να αυξάνεται», ανέφερε σήμερα ο Βρετανός υπουργός Άμυνας

Η εισβολή του ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν στην Ουκρανία θα γίνει πιο βάρβαρη, δήλωσε σήμερα ο Βρετανός υπουργός Αμυνας Μπεν Γουάλας.

«Οποιος σκέφτεται λογικά δεν θα έκανε αυτό που κάνει (ο Πούτιν), επομένως θα δούμε...την αγριότητά του να αυξάνεται. Δεν γίνεται το δικό του, περικυκλώνει πόλεις, τις βομβαρδίζει αδίστακτα τη νύχτα...και στη συνέχεια θα προσπαθήσει να τις διαλύσει και θα κατευθυνθεί μέσα στις πόλεις», δήλωσε ο Βρετανός υπουργός στον ραδιοφωνικό σταθμό LBC.

Η Ισπανία θα στείλει "επιθετικό στρατιωτικό υλικό" στην "ουκρανική αντίσταση"

Η Ισπανία αποφάσισε να στείλει "επιθετικό στρατιωτικό υλικό" στην "ουκρανική αντίσταση", δήλωσε σήμερα ο Ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ σε ομιλία του στο κοινοβούλιο.

"Καθώς βλέπω ότι υπάρχουν (πολιτικές) ομάδες που αμφισβητούν τη δέσμευση της κυβέρνησης" να συμμετάσχει στην παροχή στρατιωτικής βοήθειας στην Ουκρανία, "θέλω να σας ανακοινώσω ότι η Ισπανία θα στείλει επιθετικό στρατιωτικό υλικό στην ουκρανική αντίσταση", επεσήμανε ο Σάντσεθ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ