Μειώνονται τα καθημερινά κρούσματα στη Βρετανία

Μειώνονται τα καθημερινά κρούσματα στη Βρετανία

Έπεσαν στα 12.330 ενώ καταγράφηκαν και 206 θάνατοι λόγω κορωνοϊού - Πιθανό να επηρεάσει την κοινωνική ζωή η άρνηση του εμβολίου


Μείωση στα καθημερινά κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσαν τη Δευτέρα οι υγειονομικές Αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς αυτά έπεσαν στα 12.330 από τα 15.450 που είχαν καταγραφεί πριν από μια ακριβώς εβδομάδα.

Παράλληλα, οι νεκροί αυξήθηκαν κατά 205. Συνολικά, τα κρούσματα στη χώρα ανέρχονται σε 1.629.657, ενώ οι νεκροί σε 58.448.

Στο μεταξύ, οι πολίτες που θα αρνηθούν ένα εμβόλιο κατά της Covid-19 μπορεί να δουν την κανονική ζωή τους να περιορίζεται, καθώς τα εστιατόρια, τα μπαρ, οι κινηματογράφοι και οι αθλητικές εγκαταστάσεις θα μπορούσαν να εμποδίσουν την είσοδο σε εκείνους που δεν έχουν αποδείξεις ότι έχουν εμβολιαστεί, δήλωσε σήμερα ο νέος υπουργός για το Εμβόλιο στη Βρετανία.

Ερωτηθείς από το BBC εάν θα υπάρχει ένα διαβατήριο ανοσίας, o Ναντίμ Ζαχάουι απάντησε ότι το στάτους εμβολιασμού ενός πολίτη κατά της Covid-19 ενδέχεται να συμπεριλαμβάνεται σε μια τηλεφωνική εφαρμογή που θα ενημερώνει τους γιατρούς για την κατάσταση του εν λόγω προσώπου.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ