Μετά τις τόπλες φωτογραφίες, η φυλακή περιμένη την πρώην εστεμμένη!

Μετά τις τόπλες φωτογραφίες, η φυλακή περιμένη την πρώην εστεμμένη!

Δύο χρόνια φυλακή σε δασκάλα, πρώην εστεμένη, που έστελνε τόπλες φωτογραφίες σε μαθητή της

Σε δύο χρόνια κάθειρξη σε φυλακή της Δυτικής Βιρτζίνια των ΗΠΑ καταδικάστηκε μία δασκάλα, πρώην Μις Κεντάκι, που παραδέχθηκε στο δικαστήριο ότι έστελνε τόπλες φωτογραφίες της σε έφηβο μαθητή της.

Η 29χρονη Ράμσεϊ Μπέθαν Μπιρς, η οποία είχε αναδειχθεί «Μις Κεντάκι» το 2014 θα παραμείνει υπό επιτήρηση για δέκα χρόνια. Είχε συλληφθεί τον Δεκέμβριο του 2018  και αρχικά της απαγγέλθηκαν τέσσερις κατηγορίες για αποστολή ανάρμοστου υλικού σε ανήλικο. Όπως ομολόγησε στην αστυνομία, είχε στείλει μέσω Snapchat τουλάχιστον τέσσερις τόπλες φωτογραφίες της σ’ έναν 15 χρονο πρώην μαθητή της από την εποχή που εργαζόταν σε γυμνάσιο του Κρος Λέινς της Δυτικής Βιρτζίνια.

Οι γονείς του παιδιού βρήκαν τις φωτογραφίες της δασκάλας στο κινητό του και ειδοποίησαν την αστυνομία. Η Μπιρς υποστήριξε ότι τουλάχιστον μία από τις φωτογραφίες της προοριζόταν για τον άνδρα της κι ότι το όνομα του πρώην μαθητή της βρέθηκε στο κινητό της ακριβώς δίπλα στο όνομα του συζύγου της. Ισχυρίστηκε δε ότι συνέχισε να στέλνει φωτογραφίες της επειδή κατά κάποιον τρόπο πανικοβλήθηκε όταν ο νεαρός της ζήτησε περισσότερα. «Είμαι ενήλικη και είναι απλώς έφηβος, ήταν σίγουρα δικό μου λάθος και αποδέχομαι την ευθύνη για την κατάσταση», ανέφερε. 

Πηγή: iefimerida.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ