Μουμιοποιημένοι «εξωγήινοι» έχουν 30% DNA ενός «άγνωστου είδους», σύμφωνα με ερευνητές

Newsroom
Newsroom

Το Κογκρέσο της χώρας μετατράπηκε σε τσίρκο τους τελευταίους δύο μήνες, καθώς ο αμφιλεγόμενος λάτρης των UFO και δημοσιογράφος Jaime Maussan έχει προσφύγει στο δικαστήριο πολλές φορές για να αποδείξει ότι τα μουμιοποιημένα λείψανα που βρέθηκαν στο Περού είναι εξωγήινη ζωή

Το μυστήριο των «εξωγήινων» του Μεξικού βαθαίνει ύστερα από μια ανάλυση που ισχυρίστηκε ότι το DNA των μικροσκοπικών πλασμάτων δεν είναι ανθρώπινο, αλλά «άγνωστου είδους».

Το Κογκρέσο της χώρας μετατράπηκε σε τσίρκο τους τελευταίους δύο μήνες, καθώς ο αμφιλεγόμενος λάτρης των UFO και δημοσιογράφος Jaime Maussan έχει προσφύγει στο δικαστήριο πολλές φορές για να αποδείξει ότι τα μουμιοποιημένα λείψανα που βρέθηκαν στο Περού είναι εξωγήινη ζωή.

Στην πρόσφατη προσπάθειά του, ο Maussan επιστράτευσε μια ομάδα ερευνητών που πραγματοποίησαν ανάλυση DNA στις μούμιες. Η εξέταση έδειξε ότι το 30% «δεν προέρχεται από κανένα γνωστό είδος» και δήλωσε ότι τα στοιχεία ήταν «αυθεντικά», που αποτελούνταν από έναν μόνο σκελετό.

Το άλλο 70% δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί.

 Δεν είμαστε μόνοι σε αυτό το απέραντο σύμπαν

«Είναι η πρώτη φορά που η εξωγήινη ζωή παρουσιάζεται με αυτόν τον τρόπο», είπε ο Maussan στο Κογκρέσο. «Έχουμε ένα σαφές παράδειγμα μη ανθρώπινων δειγμάτων που δεν σχετίζονται με κανένα γνωστό είδος στον πλανήτη μας.  Το κοινό έχει το δικαίωμα να γνωρίζει για την τεχνολογία και τα όντα που δεν είναι ανθρώπινα. Αυτή η πραγματικότητα ενώνει την ανθρωπότητα αντί να μας διχάζει. Δεν είμαστε μόνοι σε αυτό το απέραντο σύμπαν, θα πρέπει να αγκαλιάσουμε αυτή την αλήθεια».

Ο Maussan πρόσθεσε ότι τα δύο πτώματα έχουν γερά οστά, είναι χωρίς δόντια και περιέχουν εμφυτεύματα κατασκευασμένα από το μαλακό, λευκό μέταλλο κάδμιο και το μπλε-λευκό μέταλλο όσμιο – σπάνια στοιχεία στη Γη.

Οι φιγούρες υποβλήθηκαν σε χρονολόγηση άνθρακα από  το Εθνικό Αυτόνομο Πανεπιστήμιο του Μεξικού (UNAM), το οποίο προσδιόρισε ότι τα σώματα είχαν χέρια με τρία δάχτυλα, χωρίς δόντια και ήταν άνω των 1.000 ετών, ισχυρίστηκε ο Maussan.

«Αυτά τα δείγματα δεν αποτελούν μέρος της επίγειας εξέλιξής μας […] Δεν είναι όντα που βρέθηκαν μετά από συντρίμμια UFO», είπε ο Maussan στο Κογκρέσο τον Σεπτέμβριο.

«Βρέθηκαν σε ορυχεία και αργότερα απολιθώθηκαν».

Αργότερα πρόσθεσε: «Αν είναι εξωγήινοι ή όχι, δεν ξέρουμε, αλλά ήταν έξυπνοι και ζούσαν μαζί μας. Θα πρέπει να ξαναγράψουν την ιστορία».

«Δεν είμαστε μόνοι σε αυτό το τεράστιο σύμπαν. Θα πρέπει να ενστερνιστούμε αυτήν την πραγματικότητα».

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Maussan παρουσίασε μια σειρά από γιατρούς που όλοι είπαν ότι τα πτώματα ήταν πραγματικών, κάποτε ζωντανών οργανισμών – ορισμένοι ειδικοί ισχυρίστηκαν ότι μελέτησαν «πέντε παρόμοια δείγματα για τέσσερα χρόνια».

Οι ειδικοί ανέφεραν επίσης ότι το DNA τους είναι υβριδικό, υποδηλώνοντας ότι τα σώματα ήταν απόγονοι του ανθρώπου.

«Έχουμε ένα υβριδικό ον, έχουμε άλλα όντα που είναι προφανώς πιο εξελιγμένα από εμάς… αντιμετωπίζουμε κάτι πραγματικά εξαιρετικό», τόνισε ο Maussan.

Ενώ ο Mausaan και η ομάδα του δήλωσαν ότι τα μουμιοποιημένα πτώματα, που ονομάζονταν Clara και Mauricio, «είναι αληθινά», οι ειδικοί δεν είχαν ιστορία προέλευσης και δεν υπονοούσαν ότι τα πτώματα ήταν «εξωγήινα».

Στην ακρόαση, εστίασε στο να αποδείξει ότι τα πτώματα δεν ήταν πλαστά παρέχοντας πληροφορίες από ειδικούς γιατρούς.

«Κανένας από τους επιστήμονες δεν λέει [τα αποτελέσματα της μελέτης] αποδεικνύει ότι είναι εξωγήινοι, αλλά προχωράω παραπέρα», σημείωσε, υποδεικνύοντας ότι θα μπορούσαν να αποτελούν απόδειξη μη γήινων μορφών ζωής.

Πηγή: enikos.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ