Νέα απειλή Τραμπ για επιπλέον δασμούς σε ΕΕ και Καναδά, αν συνεργαστούν για «να βλάψουν οικονομικά τις ΗΠΑ»
"Αν η ΕΕ συνεργαστεί με τον Καναδά προκειμένου να βλάψουν οικονομικά τις ΗΠΑ, μεγάλης κλίμακας Δασμοί, πολύ μεγαλύτεροι από αυτούς που προβλέπονται τώρα, θα επιβληθούν και στις δύο"
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ απείλησε σήμερα να επιβάλει επιπλέον δασμούς στην ΕΕ και τον Καναδά, αν συνεργαστούν για "να βλάψουν οικονομικά τις ΗΠΑ".
"Αν η ΕΕ συνεργαστεί με τον Καναδά προκειμένου να βλάψουν οικονομικά τις ΗΠΑ, μεγάλης κλίμακας Δασμοί, πολύ μεγαλύτεροι από αυτούς που προβλέπονται τώρα, θα επιβληθούν και στις δύο με στόχο να προστατευθεί ο καλύτερος φίλος που είχε ποτέ κάθε μία από αυτές τις δύο χώρες", τόνισε ο Ρεπουμπλικάνος σε ανάρτησή του στο Truth Social.
- Το Ισραήλ απειλεί να επεκτείνει την επίθεσή του στη Γάζα αν δεν αφεθούν ελεύθεροι οι όμηροι
- Νεκρός ο εκπρόσωπος της Χαμάς σε βομβαρδισμό του Ισραήλ στη Γάζα
- Το X προσφεύγει στην τουρκική δικαιοσύνη έπειτα από αίτημα για μπλοκάρισμα λογαριασμών
