Ο Batman της Χιλής που μοιράζει φαγητό σε άστεγους

Ο Batman της Χιλής που μοιράζει φαγητό σε άστεγους

Όπως και ο σκοτεινός υπερήρωας, έτσι και ο ίδιος θέλει να κρατήσει την ταυτότητα του μυστική

Ένας άγνωστος άνδρας περιπλανιέται εδώ και λίγο καιρό στους δρόμους της πρωτεύουσας της Χιλής, Σαντιάγο. Η περιπλάνηση του είναι για καλό σκοπό, καθώς μοιράζει φαγητό στους άστεγους που βρίσκονται στους δρόμους της. Ωστόσο, έχει τραβήξει την προσοχή, επειδή όλα αυτά τα κάνει ντυμένος ως Batman.

Εκτός βέβαια από την λαμπερή στολή του ήρωα της DC, φοράει και μάσκα για τον κορωνοϊό, θέλοντας να κρατήσει τους άστεγους εκτός από χορτασμένους και υγιείς. Όπως και ο σκοτεινός υπερήρωας, έτσι και ο ίδιος θέλει να κρατήσει την ταυτότητα του μυστική.

«Κοιτάξτε γύρω σας και αν μπορείτε αφιερώστε λίγο χρόνο, λίγο φαγητό, κάποιο καταφύγιο ή ακόμα και μια λέξη σε αυτούς που έχουν ανάγκη» δήλωσε στο Reuters, συμπληρώνοντας πως ο σκοπός της στολής ήταν για να φέρει ενθουσιασμό και ενότητα.

Η οικονομία της Χιλής, όπως και πολλές άλλες σε ολόκληρο τον πλανήτη, έχει πληγεί πολύ σοβαρά από την πανδημία, με την ανεργία να έχει φτάσει πάνω από το 12%, σπάζοντας το ρεκόρ μετά από μια δεκαετία.

Παρόλο όμως την στολή του Batman, ο Simon Salvador, ένας από τους άστεγους του Σαντιάγο, ανέφερε πως το αληθινό συναίσθημα ήταν καθαρό. «Εκτιμάται πολύ... από έναν άνθρωπο σε έναν άλλο», δήλωσε στο Reuters.

Πηγή: e-radio.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ