Ο Κάνιε Γουέστ βάζει υποψηφιότητα για Πρόεδρος των ΗΠΑ στις εκλογές του 2024

Newsroom
Newsroom

Ο ράπερ είχε στο παρελθόν διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ κατά την εκλογική περίοδο του 2020, χωρίς επιτυχία

Ο Κάνιε Γουεστ επιβεβαίωσε τις φήμες που τον ήθελαν να θέτει ξανά υποψηφιότητα για Πρόεδρος των ΗΠΑ, το 2024.

Ο δημοφιλής Αμερικανός ράπερ, επιχειρηματίας και σχεδιαστής μόδας ανακοίνωσε την είδηση μέσα από βίντεο που δημοσίευσε ο ιστότοπος X17 Online. 

Στο βίντεο διάρκειας τριών λεπτών και 39 δευτερολέπτων, η κάμερα ακολουθεί τον Γουέστ και τον δημοσιογράφο Μάιλο Γιαννόπουλο να μπαίνουν σε μια αποθήκη.

 

«Αυτός εδώ είναι ο Μάιλο, ο οποίος εργάζεται στην καμπάνια» λέει ο Γουέστ. Στη συνέχεια ακούγεται να ρωτάει κάποιος: «Αυτό είναι ανακοίνωση;» αναφερόμενος στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, ενώ ο Γιαννόπουλος γελάει και απαντά: «Υποθέτω ότι είναι».

«Ευχαριστώ, δέχομαι», απαντά ο Γουέστ γελώντας. Αργότερα κάνει για τους θεατές μια ξενάγηση στην αποθήκη, όπου φαίνεται να δημιουργείται μια σειρά ρούχων με την επωνυμία «YE24». «Δηλαδή θα είσαι υποψήφιος;» ρωτάει ο κάμεραμαν.

«Ναι» λέει ο ράπερ. «Είναι απλό, επειδή κανείς δεν μπορεί να μου πει, ξέρεις, “πρέπει να πεις αυτό, δεν πρέπει να πεις εκείνο” καταλαβαίνεις; Απλώς προχωράμε προς το μέλλον» τονίζει.

Ο Γουέστ, ο οποίος επέστρεψε στο Twitter το περασμένο Σαββατοκύριακο, πρόσφατα ενεπλάκη σε διαμάχες σχετικά με μια σειρά αντισημιτικών σχολίων σε αναρτήσεις του στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο ράπερ είχε στο παρελθόν διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ κατά την εκλογική περίοδο του 2020, χωρίς επιτυχία. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ