Ομπάμα: Πράξη μίσους το μακελειό στο Ορλάντο
«Η τρομοκρατία βρίσκεται ως πιθανότητα στο τραπέζι. Δεν είναι ξεκάθαρο αν υπάρχει σύνδεση με άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις» είπε μεταξύ άλλων ο Ομπάμα κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του για την επίθεση στο Ορλάντο
Για μια πράξη τρομοκρατική που υποδηλώνει μίσος κάνει λόγο ο Μπάρακ Ομπάμα κατά την διάρκεια των δηλώσεών του σχετικά με το περιστατικό στο Ορλάντο που συγκλόνισε τις ΗΠΑ.
Το περιστατικό αποτελεί το χειρότερο μακελειό στην ιστορία των ΗΠΑ είπε ο Ομπάμα ο οποίος τόνισε ότι «η τρομοκρατία βρίσκεται ως πιθανότητα στο τραπέζι».
«Δεν είναι ξεκάθαρο αν υπάρχει σύνδεση με το Ισλαμικό Κράτος ή με κάποια άλλη τρομοκρατική οργάνωση. Το FBI όμως εξετάζει το γεγονός σαν να πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση», τόνισε.
Στην ομιλία του ο Ομπάμα είπε ότι για ακόμα μία φορά «τίθεται επί τάπητος το θέμα της οπλοκατοχής στη χώρα».
- LA Times: Συνελήφθη άνδρας με εκρηκτικά και όπλα στη Σάντα Μόνικα
- Την Τρίτη το ραντεβού Κλίντον- Σάντερς
- Ο μακελάρης του Ορλάντο κάλεσε το 911 και δήλωσε πίστη στο Ισλαμικό Κράτος