Παραμένει το χάος στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ μετά από διακοπή ρεύματος

Newsroom
Newsroom

Ακυρώθηκαν πτήσεις από δύο τερματικούς σταθμούς στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ έπειτα από τη διακοπή ρεύματος που σημειώθηκε νωρίτερα στην περιοχή.

Ολες οι πτήσεις από τους τερματικούς σταθμούς 1 και 2 του αεροδρομίου του Μάντσεστερ στη Βρετανία ακυρώθηκαν έπειτα από διακοπή στην ηλεκτροδότηση στην περιοχή που προκάλεσε εκτεταμένα προβλήματα, αναφέρουν σε σημερινή τους ανακοίνωση οι αρχές του αεροδρομίου.

Το αεροδρόμιο ανακοίνωσε επίσης στην πλατφόρμα Χ ότι οι επιβάτες που είναι προγραμματισμένο να ταξιδέψουν από τον τερματικό σταθμό 3 θα πρέπει να πάνε στο αεροδρόμιο κανονικά εκτός αν τους ζητηθεί κάτι άλλο από την αεροπορική εταιρεία. Ωστόσο και αυτοί μπορεί να αντιμετωπίσουν καθυστερήσεις.

"Κάποιες εισερχόμενες πτήσεις έχουν εκτραπεί σε άλλα αεροδρόμια, γεγονός που σημαίνει ότι κάποιοι που θα παραλάμβαναν επιβάτες από το αεροδρόμιο θα πρέπει να ελέγξουν προτού ξεκινήσουν", σημειώνει η ανακοίνωση.

Η είδηση μεταδόθηκε πρώτα από το Sky News, το οποίο ανέφερε ότι ένα πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση είχε επηρεάσει το αεροδρόμιο και κάποια άλλα κτίρια.

Η ηλεκτροδότηση αποκαταστάθηκε αλλά οι υπηρεσίες θα επηρεαστούν σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Η ανακοίνωση του αεροδρομίου δεν αναφέρει αν έχει ήδη αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ