Πόρτα πόρτα ο προεκλογικός αγώνας για τους υποψήφιους των Δημοκρατικών

Πόρτα πόρτα ο προεκλογικός αγώνας για τους υποψήφιους των Δημοκρατικών

Ενόψει της τελικής ευθείας για τις προεδρικές εκλογές

Η προεκλογική εκστρατεία της Δημοκρατικής Σάρα Γκίντεον, η οποία είναι υποψήφια για μία έδρα στη Γερουσία, περιλαμβάνει το να χτυπάει τις πόρτες των ψηφοφόρων στην κούρσα στήθος με στήθος που δίνει στο Μέιν.

Το ίδιο πράττει και ο Στιβ Μπούλοκ στη Μοντάνα, όπου διεξάγεται επίσης ένας από τους πιο ανταγωνιστικούς προεκλογικούς αγώνες για τη Γερουσία.

Οι υποψήφιοι των Δημοκρατικών στην Πενσιλβάνια, στο Ουισκόνσιν και στη Λουιζιάνα ακολουθούν την ίδια τακτική, αναφέρει το POLITICO.

Για μήνες, οι Δημοκρατικοί που βρίσκονται χαμηλά στις δημοσκοπήσεις ακολουθούσαν την την τακτική του Τζο Μπάιντεν και είχαν σταματήσει την προεκλογική εκστρατεία πόρτα-πόρτα, σε μια προσπάθεια να προφυλάξουν τους ανθρώπους από την εξάπλωση της COVID-19, αλλά και να εμφανιστούν περισσότερο κοινωνικά υπεύθυνοι από τους Ρεπουμπλικάνους.

Από την άλλη μεριά, η προεκλογική εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ, αλλά και άλλοι υποψήφιοι των Ρεπουμπλικάνων υποβάθμισαν την πανδημία και χτυπούσαν τις πόρτες των ψηφοφόρων για μήνες.

Ωστόσο, με το άγχος να γίνεται όλο και μεγαλύτερο στην τελική ευθεία πριν από τις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, ένας αυξανόμενος αριθμός Δημοκρατικών ζητούν να μην «παραχωρείται» πλέον η πόρτα των ψηφοφόρων στους Ρεπουμπλικάνους.

Οι υποψήφιοι των Δημοκρατικών που έχουν επιστρέψει στις παραδοσιακές τακτικές ψηφοθηρίας, δηλώνουν ότι παραμένουν πιστοί στην εφαρμογή των αυστηρών πρωτόκολλων ασφαλείας, όπως επίσης ότι ρωτούν τους ψηφοφόρους αν αισθάνονται άνετα με την παρουσία τους.

“Η προεκλογική εκστρατεία μας καλεί, αλλά είναι ουσιαστικά εθελοντική για τα στελέχη και τους εθελοντές. Όλοι φέρουν μάσκες και τηρούν κάθε μέτρο προστασίας,” δήλωσε ο Ματ Μακένα, εκπρόσωπος της προεκλογικής εκστρατείας του Μπούλοκ.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ