Πούλμαν με οπαδούς της Σίτι τυλίχθηκε στις φλόγες: Πήγαιναν στο Γουέμπλεϊ για τον τελικό του League Cup
Το ευτύχημα είναι ότι δεν υπήρξαν τραυματισμοί
Σε κίνδυνο βρέθηκε η ζωή δεκάδων οπαδών της Μάντσεστερ Σίτι, οι οποίοι πήγαν με λεωφορείο στο Γουέμπλεϊ για να παρακολουθήσουν από κοντά τον τελικό του League Cup με την Άρσεναλ.
Την ώρα που το πούλμαν με τους οπαδούς της Μάντσεστερ Σίτι βρισκόταν στον δρόμο Μ6, τυλίχθηκε στις φλόγες στο πίσω μέρος του.
Ο οδηγός σταμάτησε αμέσως και γρήγορα ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική και η Αστυνομία. Η κίνηση διακόπηκε για αρκετή ώρα και το ευχάριστο είναι ότι όλοι βγήκαν από το πούλμαν χωρίς να τραυματιστεί κανένας.
«Ευχαριστούμε την Πυροσβεστική για την άμεση ανταπόκριση της, μιας και δεν τραυματίστηκε και δεν κινδύνευσε κανένας από εμάς», δήλωσε ένας οπαδός της Σίτι.
- Ιράν: Σοβαρές ζημιές σε υποδομές νερού και ενέργειας
- Πόλεμος των Τάνκερ: Πώς η ιστορία επαναλαμβάνεται στα Στενά του Ορμούζ
- Ανεξέλεγκτη η διάδοση AI περιεχομένου στο X για τον πόλεμο στο Ιράν
Πηγή:newsit.gr
