Πρίγκιπας Χάρι: Θέλει να επιστρέψει στην Βρετανία – Αρνείται η Μέγκαν Μαρκλ

Newsroom
Newsroom

Ο δευτερότοκος γιος του βασιλιά Καρόλου εκτιμάται ότι είναι «πολύ πρόθυμος» να επιστρέψει στην Βρετανία με την Μέγκαν Μαρκλ και τα δύο τους παιδιά, αλλά η δούκισσα του Σάσεξ δεν είναι τόσο χαρούμενη με την ιδέα.

Μετά την ρήξη του με την βρετανική βασιλική οικογένεια ο πρίγκιπας Χάρι δεν έχει κρύψει ότι θα ήθελε να επιστρέψει στην Βρετανία. Ωστόσο η σύζυγος του, Μέγκαν Μαρκλ αρνείται αφού έχει πάρει όρκο να μην ξαναπατήσει το πόδι της σε βρετανικό έδαφος.

Ο πρίγκιπας Φίλιππος θα «γυρνούσε στον τάφο του» αν ήξερε ότι ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν έδωσαν στα παιδιά το επίθετό του
Ο δευτερότοκος γιος του βασιλιά Καρόλου εκτιμάται ότι είναι «πολύ πρόθυμος» να επιστρέψει στην Βρετανία με την Μέγκαν Μαρκλ και τα δύο τους παιδιά, αλλά η δούκισσα του Σάσεξ δεν είναι τόσο χαρούμενη με την ιδέα.


Ο δούκας του Σάσεξ αποκάλυψε ότι θα επιστρέψει στην πατρίδα του αφού επισκέφθηκε για λίγο τον πατέρα του βασιλιά Κάρολο νωρίτερα αυτό το μήνα μετά την διάγνωση του Βρετανού μονάρχη με καρκίνο. Μιλώντας στην εκπομπή Good Morning America, ο Χάρι δήλωσε: «Έχω προγραμματίσει και άλλα ταξίδια που θα με στείλουν στην Βρετανία οπότε ξέρετε, θα σταματήσω και θα δω την οικογένειά μου όσο περισσότερο μπορώ».

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mirror, μια πηγή δήλωσε ότι ο πρίγκιπας Χάρι θέλει η Μέγκαν Μαρκλ, ο πρίγκιπας Άρτσι και η πριγκίπισσα Λίλιμπετ να τον ακολουθήσουν στα ταξίδια του. Υποστήριξαν ότι η οικογενειακή επίσκεψη θα τους βοηθήσει να «επικεντρωθούν στο να χτίσουν γέφυρες με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια».

Ο πρίγκιπας Χάρι εκτιμάται ότι θα επιστρέψει στο Λονδίνο σε λίγες εβδομάδες για να γιορτάσει τη 10η επέτειο των Αγώνων Invictus. Πιθανολογείται ότι θα ταξιδέψει και πάλι στην Βρετανία για τους εορτασμούς που θα πραγματοποιηθούν στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου.

Αρνείται η Μέγκαν Μαρκλ

Η ίδια πηγή ανέφερε στο περιοδικό OK!: «Είναι ανυποχώρητος ότι θέλει η Μέγκαν και τα παιδιά να τον ακολουθήσουν, αλλά νομίζω ότι εκείνη μπορεί να είναι αγχωμένη. Νομίζω ότι βρίσκει πολύ άβολη την παρουσία της στην Βρετανία». Η πηγή υποστήριξε επίσης ότι ο πρίγκιπας Χάρι βρίσκεται σε «συνομιλίες σε κυβερνητικό επίπεδο» για να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο για τους εορτασμούς των Αγώνων Invictus.


«Νομίζω ότι η Μέγκαν ξέρει ότι δεν την ήθελαν στο παρελθόν, οπότε γιατί να είναι διαφορετικό αυτή τη φορά;», αναρωτήθηκε η ίδια πηγή. Μάλιστα δήλωσε ότι θα προγραμματιστούν «πολλά τηλεφωνήματα και συναντήσεις Zoom» για να προσπαθήσουν να εξομαλύνουν τα πράγματα πριν η δούκισσα του Σάσσεξ συμφωνήσει να επιστρέψει.

Η πηγή πιστεύει ότι το ταξίδι στην Βρετανία για τους Αγώνες Invictus θα μπορούσε να είναι η αρχή της επιστροφής της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι στο βασιλικό σχήμα. Εξήγησε ότι είναι μια κίνηση που χαιρετίζεται από τη βασιλική οικογένεια, προσθέτοντας πώς «όλοι έχουν συμφωνήσει ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να έρθουν κοντά».

Η Μέγκαν Μαρκλ δεν συνόδευσε τον σύζυγό της στο προηγούμενο ταξίδι της επιστροφής του στην Βρετανία. Θεωρείται ότι η δούκισσα δεν θέλει ούτε να ακούει για την Βρετανία μετά την αρνητική εμπειρία της από την παρουσία της στη βασιλική οικογένεια. Ο συγγραφέας Omid Scobie υποστήριξε στο βιβλίο-βόμβα Endgame ότι η δούκισσα του Σάσεξ «δεν ένιωσε ποτέ σαν στο σπίτι της» στην Βρετανία και η Μέγκαν «δεν θέλει ποτέ ξανά να πατήσει το πόδι της στην Αγγλία».

Πηγή: enikos.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ