Πρίγκιπας Τζορτζ: Τι αποκαλύπτει η νονά του και στενή φίλη της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Πρίγκιπας Τζορτζ: Τι αποκαλύπτει η νονά του και στενή φίλη της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Η νονά του πρίγκιπα Τζορτζ Τζούλια Σάμουελς αποκάλυψε ότι αγοράζει στον βαφτισιμιό της αδιανόητα θορυβώδη παιχνίδια που παίρνει ολόκληρες μέρες στον πατέρα του πρίγκιπα Ουίλιαμ για να τα συναρμολογήσει, σε ένα αστείο εμπνευσμένο από την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Η ψυχοθεραπεύτρια που ήταν καλή φίλη της αείμνηστης γιαγιάς του πρίγκιπα Τζορτζ από τότε που συναντήθηκαν σε ένα δείπνο το 1987 είπε σε ραδιοφωνική της συνέντευξη: "Ο Τζορτζ είναι υπέροχος. Είναι αστείος και τρελιάρης και γελαστός και Θεέ μου πόσο θα τον αγαπούσε η Νταϊάνα. Είναι θλιβερό για όλους τους". Πρόσθεσε ότι ακολουθεί τα βήματα της Νταϊάνα που ήταν νονά του δικού της γιου αποκαλύπτοντας ότι "έτσι είμαι κι εγώ για τον Τζορτζ όπως ήταν εκείνη για εμάς, που μας έδινε απίστευτα παιχνίδια που ήταν τρομερά θορυβώδη και χρειαζόταν πολύς χρόνος για να συναρμολογηθούν".

Η ψυχοθεραπεύτρια, που έχει γράψει δύο βιβλία για τη θλίψη, μίλησε στην ίδια συνέντευξη και για τις αναμνήσεις της με την Νταϊάνα: "Εκείνη την εποχή και αυτό που αισθάνομαι τώρα αναδρομικά είναι σε εντελώς αντίθετα άκρα. Ήμουν εξοργισμένη εκείνη την εποχή που οι άνθρωποι έκλαιγαν όταν δεν την είχαν συναντήσει ποτέ. Δεν έβγαζε νόημα. Αλλά δεν πήρε πολύ για να αντιληφθώ ότι οι άνθρωποι αισθάνονταν ότι τη γνώριζαν, την ευαισθησία της με την οποία συνδέθηκαν. Ποτέ δεν πιστεύεις ότι ένας άνθρωπος μπορεί να αλλάξει τον κόσμο και μετά βλέπεις κάποιον σαν αυτή. Το να είσαι τόσο ανοιχτή και ειλικρινής και ευάλωτη αλλά και αυθεντική όπως ήταν αυτή, άλλαξε τον κόσμο και σίγουρα άλλαξε τη Μεγάλη Βρετανία. Είχε μεγάλη επίδραση σε όλους μας". Όσο για το αν είναι καλή νονά για τον πρίγκιπα Τζορτζ είπε ότι είναι αρκετά καλή και πως θυμάται τα γενέθλιά του.

 

 

Πηγή: enikos.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ