Προκαλεί με απειλές ο Μ. Τσαβούσογλου: "Δεν θα έχουμε μόνο ατύχημα"!

Προκαλεί με απειλές ο Μ. Τσαβούσογλου: "Δεν θα έχουμε μόνο ατύχημα"!

"Αν η Ελλάδα συνεχίσει να κάνει ασκήσεις οπουδήποτε τέλει, τότε θα κάνουμε αυτό που πρέπει" δήλωσε ο Τούρκος ΥΠΕΞ, παρουσία του Χάικο Μάας

Την ώρα που Ελλάδα και Τουρκία έχουν «φιξάρει» ημερομηνία για την έναρξη διερευνητικών επαφών, ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου συνεχίζει όχι μόνο να προκαλεί, αλλά και να απειλεί ευθέως τη χώρα μας και μάλιστα ενώπιον του Γερμανού Υπουργού Εξωτερικών.

Σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Γερμανό ομόλογό του, Χάικο Μάας, ο Μ. Τσαβούσογλου, σύμφωνα με δημοσίευμα της "Χουριέτ" επιτέθηκε και απείλησε τη χώρα μας. «Η Ελλάδα δεν πρέπει να επηρεάζεται από άλλες χώρες και να κάνει οπουδήποτε θέλει ασκήσεις και οποιαδήποτε αλλά βήματα, σε διαφορετική περίπτωση δεν θα έχουμε μόνο ατύχημα, αλλά θα κάνουμε αυτό που πρέπει», είπε χαρακτηριστικά σπεύδοντας στη συνέχεια να προκαλέσει με δηλώσεις για το Καστελλόριζο και τη μουσουλμανική μειονότητα.

«Η Ελλάδα διεκδικεί θαλάσσιο χώρο άδικο, σε ένα νησί με απόσταση 2 χιλιομέτρων από την Τουρκία», είπε για το Καστελλόριζο ο Τσαβούσογλου, ο οποίος εν συνεχεία υποστήριξε πως «η Ελλάδα μιλάει για διεθνές δίκαιο, αλλά δεν εφαρμόζει τις αποφάσεις του Διεθνούς Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων… Πρέπει να ονομάζονται Τούρκοι η μειονότητα στη Θράκη».

Πηγή: enikos.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ