Σούπερ μάρκετ βρήκε τρόπο να μην «φεύγουν» δύο-δύο τα αντισηπτικά!

Σούπερ μάρκετ βρήκε τρόπο να μην «φεύγουν» δύο-δύο τα αντισηπτικά!

Άλλοι μαζεύουν αποθέματα στο σπίτι τους ενώ άλλοι δεν βρίσκουν να αγοράσουν αυτά που χρειάζονται

Υπό τον φόβο του κορωνοϊού, οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο άρχισαν να συσσωρεύουν χαρτί υγείας, τρόφιμα, hand sanitizers και αντισηπτικά μαντηλάκια στο σπίτι τους.

Μάλιστα, αυτό έχει προκαλέσει έλλειψη ειδικά σε προϊόντα, όπως μάσκες, γάντια και απολυμαντικά μαντηλάκια στα σούπερ μάρκετ.

Άλλοι μαζεύουν αποθέματα στο σπίτι τους ενώ άλλοι δεν βρίσκουν να αγοράσουν αυτά που χρειάζονται. Αυτό διαπίστωσε ένα σούπερ μάρκετ στη Δανία και αποφάσισε να αναλάβει δράση. Το σούπερ μάρκετ βαρέθηκε να βλέπει πελάτες να σηκώνουν όλο το ράφι με τα hand sanitizers και κατέφυγε σε ένα εντυπωσιακό (αλλά λίγο αμφιλεγόμενο) τρικ. Ένας χρήστης μοιράστηκε στο Twitter μια φωτογραφία από το ράφι του συγκεκριμένου δανέζικου σούπερ μάρκετ, με το πανέξυπνο τρικ που έχει να κάνει με την τιμή.

Αυτό που έκανε λοιπόν, ήταν να προσαρμόσει έτσι τις τιμές του που ήταν αδύνατο σε κάποιον να αγοράσει δεύτερο hand sanitizer.

Συγκεκριμένα, το ένα κόστιζε 40 κορώνες Δανίας (5,5 ευρώ) ενώ τα δύο έφταναν τις 1000 κορώνες (134 ευρώ)!

Μπορεί ο τρόπος που επέλεξε να είναι ασυνήθιστος και πρωτότυπος, ωστόσο, δούλεψε καθώς οι πελάτες σταμάτησαν να παίρνουν πολλά μπουκαλάκια με αντισηπτικό χεριών καθώς η τιμή ήταν απαγορευτική.

Κάποιοι χρήστες το βρήκαν ευφυέστατο ενώ άλλοι διαφώνησαν με την τακτική του σούπερ μάρκετ. Όπως και να έχει, το αποτέλεσμα ήταν το επιθυμητό!

πηγή: bovary.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ