Συρία: Βόμβα εξερράγη σε λεωφορείο κοντά στη Δαμασκό – Τουλάχιστον 2 νεκροί και 13 τραυματίες
Οι αρχές ερευνούν τις συνθήκες της επίθεσης και αναζητούν στοιχεία για τους δράστες
Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και ακόμη 13 τραυματίστηκαν από έκρηξη που σημειώθηκε την Πέμπτη (06.08.2026) σε όχημα στην πόλη Τζαραμάνα, κοντά στη Δαμασκό, σύμφωνα με το συριακό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Sana.
Η έκρηξη στην Δαμασκό και συγκεκριμένα στην Τζαραμάνα, στα περίχωρα της πρωτεύουσας της Συρίας, σε μίνι λεωφορείο δημόσιων συγκοινωνιών, όπου, σύμφωνα με τη συριακή κρατική τηλεόραση, είχε τοποθετηθεί βόμβα.
Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις ασφαλείας και πολλά ασθενοφόρα, ενώ οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής.
Φωτορεπόρτερ του Γαλλικού Πρακτορείου ανέφερε ότι κεντρικός δρόμος της Τζαραμάνα αποκλείστηκε, καθώς οι αρχές ερευνούν τις συνθήκες της επίθεσης και αναζητούν στοιχεία για τους δράστες.
σ.σ. φωτογραφία αρχείου
- Απίστευτο περιστατικό σε αγώνα μπέιζμπολ: Μπαστούνι παίκτη εκτοξεύτηκε στις κερκίδες και τραυμάτισε θεατή - Δείτε βίντεο
- Γκουτέρες: Άμεσος τερματισμός των επιθέσεων κατά αμάχων σε Ουκρανία και Ρωσία
- Νορβηγία: Μυστηριώδεις θάνατοι ταράνδων δημιουργούν ερωτηματικά
Πηγή:www.newsit.gr




