«Θάνατος στην ίδια και την κόρη της» – διαδικτυακές απειλές κατά της Μελόνι

Newsroom
Newsroom

Ο συλληφθείς είναι 27χρονος άνεργος που εξοργίστηκε από τα οικονομικά μέτρα της Τζόρτζια Μελόνι

Η ιταλική Αστυνομία εντόπισε τον συγγραφέα διαδικτυακών απειλών κατά της πρωθυπουργού Τζόρτζια Μελόνι. Πρόκειται για 27χρονο άνεργο, κάτοικο της επαρχίας Αρέτζο, ο οποίος είχε απειλήσει την ίδια και την κόρη της.

«Αν αφαιρέσεις το (βασικό) εισόδημα, θα σκοτώσω εσένα και την κόρη σου» – «Χρειάζεται ο θάνατος της ίδιας και της κόρης της» – «Πραγματικά πρόσεχε, σταμάτα με αυτό το πράγμα της αφαίρεσης του βασικού εισοδήματος αλλιώς θα σε σκοτώσω, το καταλαβαίνεις;» ήταν ορισμένα από τα μηνύματα που έστειλε ο 27χρονος, όπως αναφέρει στο Twitter ο λογαριασμός των Αδελφών της Ιταλίας, των οποίων ηγείται η πρωθυπουργός.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η Αστυνομία έχει κατασχέσει ηλεκτρονικές συσκευές και κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής έρευνας βεβαιώθηκε ότι ο λογαριασμός ανήκε στον ύποπτο και κατασχέθηκε. Γίνονται έρευνες και για άλλες συσκευές.

Οι Αδελφοί της Ιταλίας, μάλιστα, «δείχνουν» τα 5 Αστέρια του Τζουζέπε Κόντε, θεωρώντας ότι εκείνος υποδαυλίζει το κλίμα μίσους εναντίον της Τζόρτζια Μελόνι. «Το να υποδαυλίζεις τον κοινωνικό θυμό για να συγκεντρώσεις ψήφους είναι επικίνδυνο. Ελπίζω ο Τζουζέπε Κόντε να το σκεφτεί για ένα λεπτό και να καταδικάσει αυτά τα βίαια άτομα χωρίς δισταγμό» έγραψε στο Twitter ο διευθυντής της οργάνωσης, Τζιοβάνι Ντοντζέλι, του οποίου η φωνή ξεχωρίζει μαζί με αυτή του υφυπουργού Εφαρμογής του Κυβερνητικού Προγράμματος, Τζιοβανμπατίστα Φαζολάρι, που είναι πεπεισμένοι ότι οι σοβαρές απειλές είναι «προϊόν του κλίματος μίσους που υποκινείται από την ψευδή αφήγηση όσων προσπαθούν να καρπωθούν την κοινωνική δυσφορία».

Πηγή: Καθημερινή

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ