ΚΟΣΜΟΣ

Της επιτέθηκε με μπαλτά ο πεθερός της στη μέση του δρόμου

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγα λεπτά αφότου η γυναίκα είχε αφήσει τα παιδιά της στο σχολείο και επέστρεφε στο σπίτι της

μπαλτάς
Photo Credits: @charlykushuvia Pixabay

Σοβαρό  περιστατικό εκτυλίχθηκε το πρωί της Τετάρτης (25/2) στη via di Bravetta, στη Ρώμη, όταν 85χρονος επιτέθηκε με μπαλτά στην 41χρονη νύφη του. Το περιστατικό σημειώθηκε λίγα λεπτά αφότου η γυναίκα είχε αφήσει τα παιδιά της στο σχολείο και επέστρεφε στο σπίτι της.

Σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης, η 41χρονη συνάντησε τυχαία στον δρόμο τον πεθερό της, ο οποίος, κατά τις ίδιες πηγές, φέρεται να της είχε στήσει ενέδρα. Ο 85χρονος, κρατώντας μπαλτά, της επιτέθηκε αιφνιδιαστικά, προκαλώντας της τραύματα στο κεφάλι και στα χέρια.

Την επίθεση σταμάτησε υπαξιωματικός των καραμπινιέρων, ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας στην περιοχή. Επενέβη άμεσα, αφόπλισε και ακινητοποίησε τον ηλικιωμένο μέχρι την άφιξη περιπολικού.

Η 41χρονη διακομίστηκε από διασώστες στο νοσοκομείο San Camillo. Παρά τη σοβαρότητα των τραυμάτων της, δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή της.

Οι Αρχές εξετάζουν τα κίνητρα της επίθεσης.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση