Τραμπ: Δεν βάζω μάσκα για να μην κάνω το χατίρι στους δημοσιογράφους

Τραμπ: Δεν βάζω μάσκα για να μην κάνω το χατίρι στους δημοσιογράφους

Από την μία, ο Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήριζε τον κορωνοϊό ως μία «γρίπη» που τεθεί υπό έλεγχο. Όταν αυτό δεν έγινε, κατηγόρησε Κίνα και ΠΟΫ. Την ίδια ώρα, η χώρα του που έχει πληγεί περισσότερο από κάθε άλλη από τον κορωνοϊό, ο ίδιος ζητά την επανεκκίνηση της οικονομίας.

Τώρα, ο Τραμπ, βλέποντας πως οι ΗΠΑ πλησιάζουν τα 100.000 θύματα, αποφάσισε για τις επόμενες τρεις ημέρες, να κυματίζουν μεσίστιες οι σημαίες σε όλα τα κυβερνητικά κτίρια και τα μνημεία, ως φόρο τιμής στα θύματα του κορωνοϊού.

Εν τω μεταξύ, κατά την επίσκεψή του στο Μίσιγκαν και σε εργοστάσιο της αυτοκινητοβιομηχανίας Ford, ο Τραμπ ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους γιατί δεν φορούσε μάσκα, όπως προβλέπουν τα μέτρα, ανάμεσα σε τόσο κόσμο. Η απάντησή του, ήταν κάπως ειρωνική...

«Φόραγα μία προηγουμένως. Φόραγα μία εκεί πίσω. Αλλά δεν ήθελα να δώσω στους δημοσιογράφους την ικανοποίηση να το δουν», απάντησε. Λίγο αργότερα, επέδειξε στους δημοσιογράφους τη μάσκα του, χωρίς να τη βάλει. «Μου αρέσει πολύ. Ειλικρινά, νομίζω είμαι πιο ωραίος με τη μάσκα», αστειεύτηκε.

 

 

 


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ