Το τρεμάμενο χέρι του Τραμπ προκάλεσε θεωρίες για την υγεία του

Το τρεμάμενο χέρι του Τραμπ προκάλεσε θεωρίες για την υγεία του

Τι τρέχει με την υγεία του προέδρου των ΗΠΑ;


Η παρουσία του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ σε τελετή αποφοίτησης της στρατιωτικής ακαδημίας των ΗΠΑ, Γουέστ Πόιντ, σχολιάστηκε από τα διεθνή ΜΜΕ. Όμως αυτή τη φορά ο σχολιασμός δεν είχε να κάνει με κάποια δήλωση που έκανε, αλλά με τις κινήσεις του που δείχνουν ότι έχει κάποιο πρόβλημα υγείας.

Συγκεκριμένα το γεγονός που προκάλεσε τα περισσότερα σχόλια ήταν όταν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του θέλησε να πιάσει το ποτήρι για να πιει νερό. Το δεξί του χέρι όμως δεν μπορεί να φτάσει στο στόμα του και έτσι το σπρώχνει με το άλλο χέρι. 

 

Μάλιστα η ψυχίατρος του πανεπιστημίου του Γέιλ, Bandy Xenobia Lee, αναφερόμενη στο συγκεκριμένο περιστατικό, έκανε λόγο για «μία ανησυχητική, μόνιμη νευρολογική ένδειξη που απαιτεί εξέταση στον εγκέφαλο, καθώς και διερεύνηση άλλων συμπτωμάτων». «Τα πρόσφατα βίντεο δείχνουν ξεκάθαρα ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας του Τραμπ. Ο τρόπος που μιλάει, που κρατά το ποτήρι με το νερό, τα μπερδεμά λόγια και οι σκέψεις του. Τι κρύβει ο Λευκός Οίκος;» διερωτήθηκε ο πολιτικός αντίπαλος του Ντόναλντ Τραμπ Τζον Κούπερ. Από την πλευρά του ο Τραμπ έκανε λόγο για fake news και υποστήριξε ότι όχι μόνο χαίρει άκρας υγείας αλλά το έδειξε κιόλας, κατά την αποχώρησή του από το βάθρο της ομιλίας.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ