25.000 ευρώ για τους σεισμόπληκτους της Κρήτης από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

O Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιος Αυγερινός, θα επισκεφθεί τις σεισμόπληκτες περιοχές του Δήμου Μίνωα Πεδιάδας για να παραδώσει χρηματική επιταγή αξίας 25.000 ευρώ στον Δήμαρχο κ. Μανώλη Φραγκάκ

O Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός από τη πρώτη στιγμή της μεγάλης κρίσης που προκάλεσε στην Κρήτη ο καταστροφικός σεισμός, με επίκεντρο το Δήμο Μινώα Πεδιάδας, βρέθηκε δίπλα στους πληγέντες, προσφέροντας πολύπλευρη ανθρωπιστική βοήθεια, απευθύνοντας παράλληλα κάλεσμα στον κόσμο για οικονομική ενίσχυση των σεισμόπληκτων οικογενειών.

Στο πλαίσιο αυτό, την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιος Αυγερινός, θα επισκεφθεί τις σεισμόπληκτες περιοχές του Δήμου Μίνωα Πεδιάδας για να παραδώσει χρηματική επιταγή αξίας 25.000 ευρώ στον Δήμαρχο κ. Μανώλη Φραγκάκη, προκειμένου τα χρήματα να διατεθούν άμεσα στους πληγέντες. Το εν λόγω ποσό συγκεντρώθηκε από τον κόσμο που έσπευσε να ενισχύσει τους σεισμόπληκτους, μέσω του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Την ίδια μέρα, κλιμάκια εθελοντών του Ε.Ε.Σ, θα διανείμουν παιχνίδια και χριστουγεννιάτικα δώρα σε 350 μαθητές σχολείων στις σεισμόπληκτες περιοχές της Κρήτης.

H δράση στοχεύει στη ψυχολογική ανάταση των παιδιών, τα οποία βίωσαν τις καταστροφικές συνέπειες του ισχυρού σεισμού που έπληξε την Κρήτη, στις 27 Σεπτεμβρίου.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, πιστός στο ανθρωπιστικό του καθήκον, θα συνεχίσει με αμείωτο ρυθμό τις δράσεις ενίσχυσης των σεισμόπληκτων, έως ότου αυτό κριθεί αναγκαίο.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ