Στο Αστυράκι και το Αηδονοχώρι ο Πεζοπορικός Όμιλος Ηρακλείου

Στο Αστυράκι και το Αηδονοχώρι ο Πεζοπορικός Όμιλος Ηρακλείου

Η πεζοπορία θα πραγματοποιηθεί στις 12 Δεκεμβρίου

Ο Πεζοπορικός Όμιλος Ηρακλείου διοργανώνει αυτή την Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου πεζοπορία σε ένα ακόμα μονοπάτι της πανέμορφης κρητικής φύσης  στη διαδρομή Αστυράκι - Αηδονοχώρι - Χώνος - Γενή Γκαβέ.

Από τη πεζοπορία

Σε ανακοίνωση του αναφέρει τα εξής:

''Θα ξεκινήσουμε λίγο πριν από το χωριό Αστυράκι Μαλεβιζίου (υψόμετρο 560μ) και κινούμενοι πάνω σε αγροτικό δρόμο με φόντο τις πλαγιές του Ψηλορείτη φθάνουμε στο χωρίο Αηδονοχώρι Μαλεβιζίου (υψόμετρο 565 m), όπου κάνουμε στάση για ξεκούραση. Από το Αηδονοχώρι ακολουθώντας αρχικά αγροτικό δρόμο και στη συνέχεια μονοπάτι σε δασωμένη λαγκαδιά με υπέροχη θέα τα Ταλαία Όρη  φθάνουμε στο Χώνος Μυλοποτάμου (υψόμετρο 360 μ) όπου και ξεκουραζόμαστε στην όμορφη πλατεία. Συνεχίζουμε από όμορφο αγροτικό δρόμο για να καταλήξουμε στο κέντρο της Δροσιάς Μυλοποτάμου ( Γενή Γκαβέ υψόμετρο 300 μ ) όπου και θα δοθεί ελεύθερος χρόνος.

Επικεφαλής: Πετούσης Νίκος 

Διάρκεια πεζοπορίας:  5 ώρες μαζί με τις απαιτούμενες στάσεις.

Βαθμός δυσκολίας: πράσινη

Ώρα αναχώρησης : 8:30 από τα ΚΤΕΛ της Χανιώπορτας

Απαραίτητα ορειβατικά μποτάκια και μπατόν

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, οι συμμετέχοντες εφεξής θα πρέπει να έχουν μαζί τους πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού rapid test 48ωρών καθώς και αστυνομική ταυτότητα.

Η χρήση μάσκας απαιτείται καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής στο λεωφορείο και στους χώρους συνάθροισης.

Σε όλες τις μετακινήσεις μας με το λεωφορείο το κόστος συμμετοχής παραμένει 10 ευρώ για τα μέλη. Τα νέα μέλη θα πληρώσουν επιπλέον 5 ευρώ για την ετήσια εγγραφή μέλους.

Ακυρώσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι Παρασκευή 10μμ. Σε περίπτωση που δεν γίνει έγκαιρη ακύρωση, είναι υποχρεωτική η καταβολή του αντιτίμου της δηλωμένης συμμετοχής στο γραφείο του Ομίλου με προσωπική παρουσία''.

Πληροφορίες - δηλώσεις συμμετοχής καθημερινά από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή ώρα 8-10μμ στο γραφείο του Ομίλου Αβέρωφ 25 (στοά), στο τηλέφωνο 2810-344588 ( γραφείο ) και στην ιστοσελίδα για ηλεκτρονική δήλωση:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeAXUU7RaH3tT67W7WS2EkwMmrAJjKyudvWOst-0k34Pn-AGQ/viewform

Από τη πεζοπορία

Από τη πεζοπορία

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ