2η ξενοδοχειακή Ημέρα Καριέρας, στα Χανιά

Newsroom
Newsroom

Στόχος είναι να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία στον ξενοδοχειακό κλάδο να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους των ξενοδοχείων της Ένωσης

Η Ένωση Ξενοδόχων Χανίων διοργανώνει την  2η Ξενοδοχειακή Ημέρα Καριέρας 2023 το ερχόμενο Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023 από τις 11:00 το πρωί έως τις 19:00 το απόγευμα στο ξενοδοχείο "Σαμαριά" στα Χανιά.

Όπως τονίζεται, στόχος είναι να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία στον ξενοδοχειακό κλάδο να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους των ξενοδοχείων της Ένωσης, που αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό για τη στελέχωσή τους. 

"Το πάθος, η σκληρή δουλειά και ο επαγγελματισμός είναι από τα πλεονεκτήματα που αναζητούν τα ξενοδοχεία μας σε κάθε υποψήφιο. Ελάτε να μάθετε τι μπορεί να σημαίνει για εσάς μια καριέρα σε μια ξενοδοχειακή επιχείρηση", αναφέρουν οι διοργανωτές.

ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Ανανεωμένο και εκτυπωμένο βιογραφικό ( σε επαρκή αριθμό αντιτύπων ) 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 2821060540-1 ή στο e-mail :  [email protected]

Δηλώστε δωρεάν συμμετοχή

Όσοι από εσάς δεν μπορείτε να συμμετάσχετε στη συνάντηση, παρακαλούμε να υποβάλετε το βιογραφικό σας εδώ. Θα το προωθήσουμε σε όλα τα μέλη της  Ένωσής μας.


 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ