900.000 ευρώ για στηθαία ασφαλείας και διαγραμμίσεις στο επαρχιακό οδικό δίκτυο ΠΕΗ

Newsroom
Newsroom

Σύμβασηυπέγραψε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Στ. Αρναουτάκης

Τη σύμβαση με προϋπολογισμό 900.000 χιλ. ευρώ για την υλοποίηση του έργου οδικής ασφάλειας «Διαγράμμιση και τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου» υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης. Στην υπογραφή της σύμβασης από τον Περιφερειάρχη Στ. Αρναουτάκη παρόντες ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, ο εκπρόσωπος της κατασκευαστικής εταιρείας «MAYCON ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» Γιώργος Μαϊδης και η προϊσταμένη του τμήματος συγκοινωνιακών έργων Π.Ε. Ηρακλείου Χαρά Τριαματάκη.

Το έργο

To έργο προβλέπει την τοποθέτηση μονόπλευρων χαλύβδινων στηθαίων ασφαλείας, στο επαρχιακό οδικό δίκτυο ΠΕΗ.  Οι ακριβείς χιλιομετρικές θέσεις των επεμβάσεων θα επιλεχθούν και  θα υποδειχθούν από   την διευθύνουσα υπηρεσία. Προβλέπεται επίσης η συντήρηση και η αντικατάσταση ρυθμιστικών πινακίδων σήμανσης στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Ηρακλείου, διαγράμμιση οδοστρώματος  καθώς και τοποθέτηση μεταλλικών ανακλαστήρων. Επίσης θα γίνει αποξήλωση παλαιών ή κατεστραμμένων προς αντικατάσταση στηθαίων ασφαλείας. 

Στόχος του έργου να αυξηθεί η ασφάλεια του οδικού δικτύου, η προστασία των διερχόμενων αυτοκινήτων για την ελαχιστοποίηση ατυχημάτων. 


Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ