92 οι ασθενείς με κορωνοϊό στα νοσοκομεία της Κρήτης

92 οι ασθενείς με κορωνοϊό στα νοσοκομεία της Κρήτης

Συνολικά 13 οι διασωληνωμένοι ασθενείς

Κάθε μέρα που περνά αυξάνεται ο αριθμός των ασθενών με κορωνοϊό που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της Κρήτης, με τους περισσότερους να έχουν εισαχθεί στο Πανεπιστημιακό και το Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Πιο συγκεκριμένα, μέχρι το πρωί της Δευτέρας 92 ήταν οι ασθενείς που είχαν προσβληθεί από την covid-19 οι οποίοι νοσηλεύονταν στα νοσοκομεία αναφοράς του νησιού. Από αυτούς οι 76 παραμένουν σε κλινική covid ενώ 16 είναι οι ασθενείς που έχουν εισαχθεί στις ΜΕΘ-covid των νοσηλευτικών ιδρυμάτων. Την ίδια ώρα 13 είναι οι διασωληνωμένοι που εξακολουθούν να δίνουν τη δική τους μάχη με τις επιπλοκές που προκαλεί στην υγείας τους ο κορωνοϊός.

Ειδικότερα:

  • Στο ΠΑΓΝΗ νοσηλεύονται 35 ασθενείς, 28 στην κλινική covid και 7 στη ΜΕΘ εκ των οποίων οι 5 διασωληνωμένοι
  • Στο Βενιζέλειο 28 είναι οι νοσηλευόμενοι ασθενείς. Οι 23 στην κλινική για τον κορωνοϊό και οι 5 στη ΜΕΘ εκ των οποίων μόνο ένας δεν έχει διασωληνωθεί.
  • Στο Νοσοκομείο Χανίων οι ασθενείς με κορωνοϊό είναι 10 από τους οποίους οι 8 βρίσκονται στην κλινική covid και οι άλλοι δύο διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ.
  • Στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου από τους συνολικά 15 ασθενείς οι 14 παραμένουν στην κλινική και άλλος ένας διασωληνωμένος στη ΜΕΘ covid του νοσηλευτικού ιδρύματος.
  • Στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου οι νοσηλευόμενοι ασθενείς είναι 3 από τους οποίους ένας βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ
  • Στο Νοσοκομείο Σητείας νοσηλεύεται στην κλινική covid ένας ασθενής

Για μία ακόμη φορά ως covid free χαρακτηρίζονται τα νοσοκομεία Ιεράπετρας και Νεάπολης καθώς δεν υπάρχει κανένας νοσηλευόμενος ασθενής με κορωνοϊό.

Δείτε επίσης:

Νέος θάνατος από κορωνοϊό μεγαλώνει την αγωνία στον Ευαγγελισμό

Στους 77 οι ασθενείς με κορωνοϊό στα Νοσοκομεία της Κρήτης

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ