«Αδειάζει» Κεφαλογιάννη ο ΟΛΗ για το Λιμενικό Περίπτερο

Newsroom
Newsroom

H κριτική για το Λιμενικό Περίπτερο και η απάντηση

Απάντηση δίνει ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΗ, Μηνάς Παπαδάκης, σχετικά με μια ανακοίνωση που εξέδωσε ο Συντονιστής Παραγωγικών Τομέων της ΝΔ, Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης.

Όπως τονίζει ο κ. Παπαδάκης:

"Λυπούμεθα για την ατυχή δήλωση του Κωνσταντίνου Κεφαλογιάννη σχετικά με την μέριμνα του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου για το Λιμενικό Περίπτερο. Από τις πρώτες ενέργειες της παρούσας διοίκησης ήταν να συμμαζέψει το χώρο του λιμενικού περιπτέρου.

Κατόπιν επίμονων προσπαθειών μας, καταφέραμε να λάβουμε την έγκριση της αρχαιολογίας και να προχωρήσουμε στην καθαίρεση επικίνδυνων τμημάτων του περιπτέρου και στον ελαιοχρωματισμό του σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές που μας έθεσε η υπηρεσία.

Δυστυχώς ο χώρος σήμερα συνεχίζει να βανδαλίζεται από ομάδες αναρχικών, την αστυνόμευση των οποίων δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αναλάβει ο Ο.Λ.Η.

Σε κάθε περίπτωση περιμένουμε με χαρά τον κ. Κεφαλογιάννη, να τον ενημερώσουμε για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου σε όλα τα επίπεδα , τις οποίες από ότι φαίνεται αγνοεί"

 

Δείτε επίσης:

Επίσκεψη Κωνσταντίνου Κεφαλογιαννη στις αρχαιολογικές ανασκαφές και στο Λιμενικό Περίπτερο στο Μπεντενακι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ