Επικοινώνησε ο δικαστικός αντιπρόσωπος που είχαν χαθεί τα ίχνη του - "Σε οργασμό" το Πρωτοδικείο Ηρακλείου

Newsroom
Newsroom

Ο ίδιος υποστηρίζει πως έχει στείλει τηλεγράφημα, οι υπηρεσίες λένε πως δεν το έλαβαν. Εκκρεμεί, ακόμα, ένα εκλογικό τμήμα στη Βιάννο.

Αλαλούμ επικράτησε με ένα εκλογικό τμήμα στο Ηράκλειο καθώς οι υπηρεσίες ανέφεραν ότι ένας δικαστικός αντιπρόσωπος… έχει χαθεί! 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο δικαστικός αντιπρόσωπος επικοινώνησε με το Πρωτοδικείο και μεταβαίνει για την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Ο ίδιος, υποστήριξε ότι είχε στείλει τηλεγράφημα ενώ οι υπηρεσίες αναφέρουν ότι δεν είχαν λάβει κάτι.

Υπενθυμίζεται πως για τον δικαστικό αντιπρόσωπο που αγνοούνταν είχαν κινητοποιηθεί το Πρωτοδικείο και ο Δήμος Ηρακλείου, ενώ η κ. Μαρία Ραπτάκη από την Περιφέρεια Κρήτης ανέφερε ότι είχαν ενεργοποιηθεί όλα τα διαθέσιμα μέσα για τον εντοπισμό του. Όπως διευκρίνισε η ίδια, ο συγκεκριμένος δικαστικός αντιπρόσωπος εκτελούσε κανονικά τα καθήκοντά του, και ενημέρωνε την πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας.

Ωστόσο, ακόμα, δεν υπάρχει αποτέλεσμα από ένα εκλογικό τμήμα στη Βιάννο.

πρωτοδικειο
Το τμήμα που, επίσης, εκκρεμεί στο Ηράκλειο είναι το 198ο, στο 13ο Δημοτικό σχολείο Ηρακλείου, στην οδό Κανάρη 40, στον Κατσαμπά.

σακοι
Η κ. Μαρία Ραπτάκη, από την Περιφέρεια Κρήτης, αναφέρει στο Cretalive πως όλες οι υπόλοιπες περιφερειακές ενότητες της Κρήτης έχουν ενσωματωθεί στο 100%.

Οργασμός στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου

Το πρωί της Δευτέρας, το Πρωτοδικείο Ηρακλείου είναι σε εγρήγορση.
Συνολικά, έχουν συγκροτηθεί 20 συνεργεία για τον έλεγχο των σάκων και ισάριθμα για την καταχώρηση των σταυρών.

σακοι
Αυτή τη στιγμή, γίνεται ο έλεγχος των σάκων για να τσεκάρουν αν είναι σωστά συμπληρωμένα τα βιβλία.

Συνολικά, εκκρεμούν 10 σάκοι.

Η επόμενη ημέρα των εκλογών και όλες οι εξελίξεις με συνεχή ροή στο LIVE BLOG του Cretalive

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ