Άγνωστοι πέταξαν μπογιές στο πολιτικό γραφείο του Μανούσου Βολουδάκη

Άγνωστοι πέταξαν μπογιές στο πολιτικό γραφείο του Μανούσου Βολουδάκη

Επίθεση με μπογιές στο γραφείο του βουλευτή Χανίων της ΝΔ, Μανούσου Βολουδάκη, προχώρησαν άγνωστοι, μετά και την τοποθέτησή του για την αστυνομική επιχείρηση στην Rosa Nera.

Η επίθεση έγινε κατά την διάρκεια της με τους αγνώστους να πετούν μαύρο χρώμα στην είσοδο του πολιτικού γραφείου του Χανιώτη Βουλευτή.

1

 

Ο Χανιώτης βουλευτής αναφέρει σε σχετική ανάρτησή του:

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, οι γνωστοί “άγνωστοι”, πέταξαν μπογιές στην είσοδο του πολιτικού μου γραφείου. Μεγάλο ανδραγάθημα!

Έτσι απάντησαν στην τοποθέτησή μου για την έξωση της Rosa Nera από το κτήριο της Μεραρχίας. Ούτε θα με πτοήσουν, ούτε θα με φιμώσουν οι θρασύδειλοι! Πιο δυνατά τώρα θα φωνάξω: Επιτέλους οι νόμοι εφαρμόζονται, η Ελλάδα δεν είναι ξέφραγο αμπέλι, η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται. (Αυτή η δήλωση τους ενόχλησε).

Δεν πτοούνται ούτε οι συνεργάτες μου, ούτε η οικογένειά μου. Οι ίδιοι “κύκλοι” πριν χρόνια είχαν σπάσει πόρτα και παράθυρα στο γραφείο μου. Και τότε δεν πτοηθήκαμε, και τότε δεν υποχωρήσαμε. Εμείς είμαστε εδώ και κινούμαστε στο φως, αυτοί κρύβονται στα σκοτάδια!

Υ.Γ. Να τους χαίρεται τους “λεβέντες” ο ΣΥΡΙΖΑ, που δια του γνωστού κ.Πολάκη τους υποστηρίζει! Έτσι κι αλλιώς, σιγά σιγά τα πράγματα μπαίνουν στη θέση τους: σε κάτι τέτοιους μόνο απευθύνονται…

 

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ