Αισθητήρας ατμοσφαιρικής ρύπανσης στο Εθνικό Στάδιο Χανίων

Αισθητήρας ατμοσφαιρικής ρύπανσης στο Εθνικό Στάδιο Χανίων

Σαν Διοίκηση του ΕΑΚ Χανίων θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και παράλληλα να συγχαρούμε την Περιφέρεια Κρήτης και τον αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νικόλαο Καλογερή για την αναμενόμενη προμήθεια και τοποθέτηση αισθητήρα ατμοσφαιρικής ρύπανσης στο Εθνικό Στάδιο Χανίων.

Όπως ενημέρωσε ο κ. Καλογερής, η προμήθεια και τοποθέτηση αισθητήρα ατμοσφαιρικής ρύπανσης στο Εθνικό Στάδιο Χανίων βρίσκεται σε φάση αξιολόγησης προσφορών. Η τοποθέτηση θα γίνει εσωτερικά της συμβολής των οδών Κοραή και Ελ. Βενιζέλου και η δαπάνη ανέρχεται, περίπου, στο ποσό των 300.000€ από πόρους της Περιφέρειας Κρήτης. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εν λόγω αισθητήρας είναι ο μοναδικός στο νομό Χανίων.

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του ΕΑΚ Χανίων αναφέρει: "Σαν διοίκηση του ΕΑΚ Χανίων η επιλογή του χώρου εγκατάστασης μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους και επιπροσθέτως αποφασίσαμε την προμήθεια ηλεκτρικού πίνακα, αμέσως μετά την τοποθέτηση του αισθητήρα, για απεικόνιση των μετρήσεων.

Πρόκειται για μία εξαιρετική πρωτοβουλία του αντιπεριφερειάρχη Χανίων που αποτελεί προστιθέμενη αξία για τον Ν. Χανίων. Μια εκκρεμότητα 15ετίας είναι σε φάση υλοποίησης".

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ