Ακόμα δεν άνοιξε, ξανακλείνει τμήμα σχολείου λόγω κορωνοϊού

Δασκάλα βρέθηκε θετική στον ιό

Ακόμα δεν άνοιξε καλά καλά, ξανακλείνει τμήμα δημοτικού σχολείου στο Ηράκλειο καθώς δασκάλα βρέθηκε θετική στον κορωνοιό, μετά από προληπτικό τεστ στο οποίο υπεβλήθη.
 
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το κρούσμα εντοπίστηκε  στο 52ο Σχολείο Ηρακλείου ενώ το τμήμα που αναστέλλει την λειτουργία του από την Παρασκευή και για τις επόμενες 14 ημέρες, έως και τις 28-01-2021 δηλαδή είναι το ΣΤ2.
 
Η δασκάλα έχει τεθεί σε καραντίνα και κατ'οικον περιορισμό όπως προβλέπεται ενώ μετά και από σύσταση του Διευθυντή Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Κρήτης κ.Μανώλη Λουμπούνη, οι μαθητές προληπτικά δεν θα πάνε σχολείο τις επόμενες δύο εβδομάδες.
 
Μάλιστα έγινε γνωστό πως το πρωί της Παρασκευής θα γίνει απολύμανση στο χώρο του σχολείου ενώ rapid test θα διενεργηθούν και στους εκπαιδευτικούς.
 
Όπως μας ενημέρωσε την ίδια ώρα και ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ηρακλείου, κ Μανώλης Μπελαδάκης  το βράδυ της Πέμπτης ενημερώθηκαν σχετικά και οι γονείς των μαθητών.
 
Ανακοίνωση εξέδωσε και το σχολείο που ενημερώνει σχετικά.
 
1
 
Σημειώνεται πως τα Δημοτικά Σχολεία όλης της χώρας, άνοιξαν τις πύλες τους μόλις την περασμένη Δευτέρα,  μετά από δύο μήνες "λουκέτου" εξαιτίας της πανδημίας
 
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ