“Αλλαγή φρουράς” στην προεδρία του ΤΕΕ-ΤΑΚ

Ο Μιχάλης Χωραφάς παραδίδει στον Γιώργο Ταβερναράκη στο πλαίσιο της πολιτικής συμφωνίας των παρατάξεων τους

Συνεδριάζει αύριο Τετάρτη η αντιπροσωπεία του Τμήματος Ανατολικής Κρήτης του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας για την ανάδειξη της νέας Διοικούσας Επιτροπής του, καθώς ο μέχρι τώρα πρόεδρος Μιχάλης Χωραφάς παραδίδει την προεδρία του ΤΕΕ/ΤΑΚ στον Γιώργο Ταβερναράκη.

Με τη διαδικασία αυτή ενεργοποιείται η πολιτική συμφωνία που είχε επιτευχθεί μεταξύ των παρατάξεων “Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών” και “#openTEE” καθώς στις τελευταίες εκλογές δεν κατέστη εφικτή η αυτοδυναμία.

Στην αυριανή συνεδρίαση της αντιπροσωπείας θα αντικατασταθούν ο πρόεδρος, ο αντιπρόεδρος και ο γραμματέας της Διοικούσας Επιτροπής με τον Γιώργο Ταβερναράκη να αναλαμβάνει την προεδρία. Σύμφωνα με την εφημερίδα “Πατρίς” ο Μιχάλης Χωραφάς, στο πλαίσιο πάντα της συμφωνίας θα παραιτηθεί από τη ΔΕ του Τμήματος, μαζί με ένα ακόμη στέλεχος της παράταξης, τον Γιώργο Αγαπάκη, προκειμένου να συμμετάσχουν στο σχήμα δύο νέα μελή, η Φανή Μαράκη και ο Αντώνης Κουμπενάκης. Η μεν πρώτη αναμένεται να είναι η νέα αντιπρόεδρος και ο δεύτερος ο νέος γραμματέας.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ