Αλλαγή "σκυτάλης" στον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Αρχιεπισκοπής Κρήτης

Newsroom
Newsroom

Νέος Διευθυντής ο Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Νικάκης και Υποδιευθυντής ο Πρωτοπρεσβύτερος Ιωάννης Νικολάου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επικοινωνιακού και Μορφωτικού Ιδρύματος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, υπό την προεδρία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ευγενίου, παρέδωσε χθές Τετάρτη 10 Αυγούστου, τους διορισμούς στον νέο Διευθυντή του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομο Νικάκη και στον Υποδιευθυντή Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο Ιωάννη Νικολάου, οι οποίοι και επισήμως πλέον ανέλαβαν το επίμοχθο έργο του εκσυγχρονισμού του προγράμματος του Ραδιοφώνου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

"Στην σεμνή αυτή τελετή, που έγινε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Ραδιοφωνικού Σταθμού, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης αναφέρθηκε στην ιστορία και την παράδοση του Ραδιοφωνικού Σταθμού και έκανε ιδιαίτερη μνεία και αναφορά στα εκκλησιαστικά εκείνα πρόσωπα που τον οραματίστηκαν και που εργάστηκαν αποφασιστικά στην δημιουργία και εύρυθμη λειτουργία του, όπως στους μακαριστούς Αρχιεπισκόπους Κρήτης Ευγένιο και Τιμόθεο, στόν Προκάτοχό του Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο κ. Ειρηναίο, αλλά και στους Σεβασμιωτάτους,  Μητροπολίτη Γορτύνης και Αρκαδίας κ. Μακάριο, Μητροπολίτη  Ρόδου κ. Κύριλλο και Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ. Μακάριο.  

Στην συνέχεια, ὁ Σεβασμιώτατος Ἀρχιεπίσκοπός μας, απευθυνόμενος στους νεοδιορισθέντες πατέρες, εξήρε τα χαρίσματα τους, τις γνώσεις τους, τη θέληση και εργατικότητά τους και ετόνισε ότι με χρηστές ελπίδες τους ανατίθεται το υπεύθυνο αυτό έργο της τοπικής Εκκλησίας.
Τέλος, με τη βεβαιότητα ότι θα εργασθούν με πολλή αγάπη και με όλες τους τις δυνάμεις για τη μετάδοση του λόγου του Θεού και της φωνής της Εκκλησίας, μέσω του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, τους ευχήθηκε να έχουν την ευλογία του Θεού και τη Χάρη της Παναγίας στη νεα τους αυτή διακονία".

Αρχιεπισκοπή ραδιοφωνο

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

                 
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ