Άμεση ανταπόκριση του ΟΑΚ στο αίτημα του Δήμου Αγίου Νικολάου για τους Μύλους του Νικηθιανού

Άμεση ανταπόκριση του ΟΑΚ στο αίτημα του Δήμου Αγίου Νικολάου για τους Μύλους του Νικηθιανού

Σε δήλωση του σήμερα, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, έκανε γνωστό ότι η Δ/νση Συγκοινωνιακών Έργων του Ο.Α.Κ. απέστειλε έγγραφο προς τον μελετητή, προκειμένου ν ́ αντιμετωπιστεί το ζήτημα του περιορισμού της απαλλοτριωμένης ζώνης στην περιοχή του Νικηθιανού

Άμεση ήταν η ανταπόκριση της Διεύθυνσης Συγκοινωνιακών Έργων του Ο.Α.Κ, σχετικά με την προώθηση αιτημάτων του Δήμου Αγίου Νικολάου και του Προοδευτικού Συλλόγου Νικηθιανού, αναφορικά με τον περιορισμό της ζώνης απαλλοτρίωσης, ώστε να παραμείνουν οι καλοδιατηρημένοι μύλοι, σήμα κατατεθέν της ομορφιάς, της παράδοσης και του πολιτισμού της περιοχής.

Σε δήλωση του σήμερα, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, έκανε γνωστό ότι η Δ/νση Συγκοινωνιακών Έργων του Ο.Α.Κ. απέστειλε έγγραφο προς τον μελετητή, προκειμένου ν ́ αντιμετωπιστεί το ζήτημα του περιορισμού της απαλλοτριωμένης ζώνης στην περιοχή του Νικηθιανού.

Εξ άλλου, όπως ο ίδιος τόνισε, η ταχύτητα με την οποία κινήθηκε η υπηρεσία, φανερώνει την διάθεση της δημοτικής αρχής, ώστε να μην χαθεί η ευκαιρία προστασίας του Νεότερου αυτού Μνημείου, του άριστα συντηρημένου Μύλου στο μυλοτόπι του Νικηθιανού.

Το σχετικό έγγραφο ΕΔΩ

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ