Αμφισβητεί την αυτοκτονία η μάνα του Ηρακλειώτη φαντάρου - Κατήγγειλε εγκληματική ενέργεια

Αμφισβητεί την αυτοκτονία η μάνα του Ηρακλειώτη φαντάρου - Κατήγγειλε εγκληματική ενέργεια

Η μητέρα του 22χρονου προσέφυγε χτες στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου , επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι ο θάνατος του παιδιού της επήλθε κάτω από ύποπτες και αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Σαστισμένη είναι η οικογένεια του νεαρού στρατιώτη από το Ηράκλειο, ο οποίος αυτοκτόνησε νωρίς χθες το πρωί, ενώ βρισκόταν στη σκοπιά στο νησί της Ρω.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο στρατιώτης Ε.Τ. είχε παρουσιαστεί με την 2018 Β/ ΕΣΣΟ και είχε τοποθετηθεί στο Καστελόριζο, όπου υπηρετούσε τους τελευταίους τρεισήμιση μήνες.

Υπο αδιευκρίνηστες συνθήκες, χθες το πρωί, ενώ εκτελούσε υπηρεσία σκοπού στο φυλάκιο της Ρω, ο στρατιώτης περίπου στις 08:40 έστρεψε το τυφέκιό του στον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Μαζί του ήταν ακόμη ένας φαντάρος, ο οποίος έχει υποστεί σοκ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατική, η μητέρα του προσέφυγε χθες με αίτηση – δήλωση της ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι ο θάνατος του παιδιού της επήλθε κάτω από ύποπτες και αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Εν όψει της διενέργειας νεκροψίας – νεκροτομής από τον ιατροδικαστή Ρόδου σήμερα, υπέβαλε εξάλλου το αίτημα να είναι παρούσα κατά τη νεκροψία η τεχνική σύμβουλος της οικογένειας και συγκεκριμένα η ιατροδικαστής Ηρακλείου Κρήτης Ελπίδα Σπανουδάκη. Η οικογένεια έχει την πεποίθηση ότι δεν πρόκειται για αυτοκτονία αλλά για εγκληματική ενέργεια.

Παραλλήλως δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής για την ψυχική οδύνη που υπέστη από τον αδόκητο και ύποπτο θάνατο του παιδιού της το οποίο έχαιρε άκρας σωματικής και ψυχικής υγείας.

Αντίκλητό της όρισε τον δικηγόρο Ρόδου, κ. Μανώλη Κουτσούκο.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ