Αναφορά Κεγκέρογλου για τα Α.Τ. Αερολιμένα, Χερσονήσου και Μαλεβιζίου

Αναφορά Κεγκέρογλου για τα Α.Τ. Αερολιμένα, Χερσονήσου και Μαλεβιζίου
Newsroom
Newsroom

Ζητείται η ενίσχυσή τους

Ο Βουλευτής Βασίλης Κεγκέρογλου κατέθεσε αναφορά, την επιστολή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου με θέμα την ενίσχυση των Αστυνομικών Τμημάτων Αερολιμένα, Χερσονήσου και Μαλεβιζίου.

Η Ένωση με την επιστολή της εκφράζει την απογοήτευση της καθώς με την πρόσφατη διαταγή ενίσχυσης Αστυνομικών Τμημάτων Αεροδρομίων ανά επικράτεια και ανά περιοχή τουριστικού ενδιαφέροντος, τα εν λόγω αστυνομικά τμήματα, δεν έτυχαν της επαρκούς στελέχωσης.

Επιπλέον παρατίθενται συγκεκριμένα στοιχεία, αναφορικά με πτήσεις - αφίξεις τουριστών και καταλύματα – ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια στο νομό Ηρακλείου, τα οποία αναδεικνύουν τις ανάγκες, επισημαίνοντας ότι ο τουρισμός πρέπει να προστατευθεί και να προαχθεί το αίσθημα ασφάλειας στους ξένους επισκέπτες μας και ζητεί να διορθωθεί η αδικία αυτή.

Παρακαλούμε αφού λάβετε υπόψη την συνημμένη επιστολή, να μας ενημερώσετε για τις συγκεκριμένες ενέργειες στις οποίες προτίθεστε να προβείτε προκειμένου να ενισχυθούν τα Αστυνομικά Τμημάτα Αερολιμένα, Χερσονήσου και Μαλεβιζίου.. 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ