Αναφορά Θραψανιώτη για τα σοβαρά προβλήματα σχολικής στέγης και ασφάλειας στο ΕΠΑΛ Σητείας

Newsroom
Newsroom

Με την αναφορά και την επιστολή των καθηγητών έρχεται στο προσκήνιο ο προβληματισμός και η ανησυχία της σχολικής κοινότητας για τα προβλήματα σε σχολικά κτίρια που αποτελούν εν δυνάμει κινδύνους για ατυχήματα

Ο βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. Μανόλης Θραψανιώτης κατέθεσε Κοινοβουλευτική Αναφορά την ανοιχτή επιστολή διαμαρτυρίας των καθηγητών του ΕΠΑΛ Σητείας με θέμα την αγωνία των καθηγητών του ΕΠΑΛ Σητείας για την κατάσταση και την καταλληλότητα των κτιρίων του σχολείου τους.

Με την αναφορά και την επιστολή των καθηγητών έρχεται στο προσκήνιο ο προβληματισμός και η ανησυχία της σχολικής κοινότητας για τα προβλήματα σε σχολικά κτίρια που αποτελούν εν δυνάμει κινδύνους για ατυχήματα. Αποτελεί επιτακτική  ανάγκη η συντήρηση των σχολικών κτιρίων και η επιδιόρθωσή τους, τη στιγμή που μαθητές κινδυνεύουν να τραυματιστούν λόγω εντοπισμένων ζημιών και ακατάλληλων χώρων μάθησης,  τα οποία δεν επιδιορθώνονται έγκαιρα. Πλάι σε αυτά τα προβλήματα, η αναλγησία για την ύπαρξη λυόμενων αιθουσών που δημιουργούν αρνητικές συνέπειες στο παραγόμενο διδακτικό έργο, δεν μπορεί πλέον να είναι ανεκτή.

Αναλυτικά η αναφορά:

Προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων

ΑΝΑΦΟΡΑ

Για τους κ.κ. Υπουργούς
 Παιδείας
Εσωτερικών

Θέμα: «Αγωνία των καθηγητών του ΕΠΑΛ Σητείας για κατάσταση και την καταλληλότητα των κτιρίων του σχολείου».


Ο βουλευτής Λασιθίου ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.  Μανόλης Θραψανιώτης καταθέτει αναφορά την  ανοιχτή επιστολή διαμαρτυρίας των καθηγητών του ΕΠΑΛ Σητείας στην οποία εκφράζουν την αγωνία τους σχετικά :
Με το κτίριο που κρίθηκε ακατάλληλο.
Με το χρονίζον  κτιριακό πρόβλημα των μηχανολογικών εργαστηρίων.
Με την επισκευή του παλαιού κτιρίου
Με το αν θα συνεχίσουν να λειτουργούν σε αίθουσες προκάτ

Ζητούν  να δοθούν λύσεις στα οξυμένα κτιριακά προβλήματα του ΕΠΑΛ Σητείας

 

Δείτε επίσης:

Επιστολή διαμαρτυρίας των καθηγητών του ΕΠΑΛ Σητείας

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ