Αναγγελία ζημιών σε Πλατανιά και Κυδωνία

Αναγγελία ζημιών σε Πλατανιά και Κυδωνία

Από το Δήμο Πλατανιά σας κάνουμε γνωστό ότι έγινε αναγγελία ζημιάς από την ΑΝΕΜΟΘΥΕΛΛΑ στις 19/10/2020 ημέρα Δευτέρα  για την Κοινότητα  Πλατανιά

Οι παραγωγοί των οποίων οι καλλιέργειες-  ΑΒΟΚΑΝΤΟ-ΕΛΙΕΣ -ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ  υπέστησαν ζημιά σε ποσοστό άνω του 25% , παρακαλούνται όπως  προσέλθουν στο Δημοτικό Κατάστημα Πλατανιά στο Γεράνι για να κάνουν αίτηση-δήλωση.

 Οι παραγωγοί που υπέστησαν ζημιές θα μπορούν να κάνουν δήλωση έως και τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020 ,κατά τις εργάσιμες ημέρες & ώρες 

Απαραίτητα δικαιολογητικά:

  • Ενιαία δήλωση καλλιέργειας & εκτροφής ΕΛΓΑ έτους 2020

Τηλέφωνα Επικοινωνίας Δήμου  Δ.Ε.Πλατανιά    (2821340019)


Εξάλλου από τον ανταποκριτή του ΕΛΓΑ της Δημοτικής Ενότητας Νέας Κυδωνίας γίνεται γνωστό ότι έγινε αναγγελία ζημιάς από ΧΑΛΑΖΙ  - ΑΝΕΜΟΘΥΕΛΛΑ στις 22/10/2020. 

Οι παραγωγοί, των οποίων οι καλλιέργειες (ελιές, κ.λ.π.) ζημιώθηκαν, μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία της Δ.Ε. (πρώην Δημοτικό Κατάστημα, οδ. Ελ. Βενιζέλου, Γαλατάς), από τις 10.00 έως τις 14.00, κατά τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή,  για να δηλώσουν τη ζημιά τους.

Διευκρινίζεται ότι δηλώσεις θα υποβάλλουν οι παραγωγοί, των οποίων το ποσοστό ζημιάς είναι 20% και άνω επί της συνολικής παραγωγής και επιπλέον εμπίπτουν σε οποιαδήποτε κατηγορία δικαιούχων σχετικών Υπουργικών Αποφάσεων. 

Απαραίτητα δικαιολογητικά: 

  • ΑΦΜ
  • Ταυτότητα
  • Αντίγραφο βιβλιαρίου Τραπέζης (Πειραιώς), όπου θα φαίνεται ευκρινώς ο ΙΒΑΝ.
  • Προϋπόθεση για την υποβολή δήλωσης είναι η εξόφληση εισφορών υπέρ ΕΛΓΑ, έτους 2019.

Οι δηλώσεις θα υποβάλλονται έως τις 05/11/2020. Πέραν της ημερομηνίας αυτής καμία δήλωση δεν θα γίνεται δεκτή.

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ