"Αναπνέω Ελεύθερα" - Εκδήλωση από τους πνευμονολόγους των Χανίων

"Αναπνέω Ελεύθερα" - Εκδήλωση από τους πνευμονολόγους των Χανίων

Το Σάββατο 13 Νοεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου

"Το "Αναπνέω Ελεύθερα", μετά από την περυσινή διαδικτυακή του λόγω των συνθηκών παρουσία, πιστό στο ραντεβού του, είναι και φέτος ζωντανά κοντά σας!" αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Πνευμονολόγων Ιατρών της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων
Πρόκειται για τη βασική εκδήλωση πληροφόρησης των πολιτών των Χανίων από τους  Πνευμονολόγους του Νομού.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση τονίζεται:

"Η δύναμή του Αναπνέω Ελεύθερα βρίσκεται στην ενδυνάμωση των σχέσεων του Χανιώτη με τον Πνευμονολόγο του! Μιας σχέσης που κρατά χρόνια τώρα. 

Οι Χανιώτες Πνευμονολόγοι βρισκόμαστε και θα βρισκόμαστε κοντά σας, στο πλευρό σας, σε όλα τα πνευμονολογικά προβλήματα υγείας που μπορεί να σας προκύψουν. Επιπλέον, μέσω του Συλλόγου μας, εργαζόμαστε πιο δυνατοί, άσχετα με την εργασιακή μας σχέση, στον Δημόσιο ή στον Ιδιωτικό τομέα, για να προσφέρουμε στο Χανιώτη σωστή και έγκυρη πληροφόρηση, αλλά και λύσεις για τα προβλήματα Υγείας του.

Σας περιμένουμε με χαρά το Σάββατο 13 Νοεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου, για να σας δούμε ξανά. Η φετινή μας εκδήλωση είναι αφιερωμένη ολοκληρωτικά στην επιδημία της COVID. Θα σας δώσουμε τις τελευταίες πληροφορίες για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα, την αντιμετώπιση της νόσου στο σπίτι, την πιθανή νοσηλεία στο νοσοκομείο αλλά και στα μακροχρόνια προβλήματα που αυτή τόσο συχνά δημιουργεί μετά την παρέλευσή της. Θα αναφερθούμε με λεπτομέρειες στον εμβολιασμό του πληθυσμού. Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή θα έχουμε μαζί μας τον καθηγητή Πνευμονολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Νικόλαο Τζανάκη.

Σας περιμένουμε. Είσοδος ελεύθερη. Για όσους δεν μπορούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση ζωντανά θα μπορέσουν να την παρακολουθήσουν διαδικτυακά μέσω της σελίδας του Συλλόγου μας στο Facebook και του καναλιού Χανιά live TV στο Facebook και στο YouTube".

Πνευμονολόγοι Χανίων εκδήλωση
Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά 


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ