Αναστέλλεται η λειτουργία του Κέντρου Ενημέρωσης στο Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου

Αναστέλλεται η λειτουργία του Κέντρου Ενημέρωσης στο Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων ενάντια στη διάδοση του κορωνοϊού

Την προσωρινή αναστολή λειτουργίας του Ειδικού Γραφείου Ενημέρωσης αποφάσισε το Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων ενάντια στη διάδοση του κορωνοϊού.

Ειδικότερα, στη σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

"Το Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου στα πλαίσια των προληπτικών μέτρων για τη δημόσια υγεία που έχουν ανακοινωθεί από την Πολιτεία για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, ενημερώνει τους εργαζόμενους, ότι αναστέλλει τη λειτουργία του Ειδικού Γραφείου Ενημέρωσης, για όσο διάστημα θα διαρκέσουν τα περιοριστικά μέτρα, για τις παρακάτω εργασίες, οι οποίες δεν είναι άμεσης προτεραιότητας:

  • Καταμέτρηση ενσήμων
  • Ενημέρωση των ασφαλισμένων για τη θεμελίωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος και
  • Υποβολή αίτησης για έκδοση Προσυνταξιοδοτικής Βεβαίωσης χρόνου ασφάλισης από την αρμόδια υπηρεσία του ΕΦΚΑ/ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.

Για τις αιτήσεις συνταξιοδότησης λόγω γήρατος, αναπηρίας ή θανάτου, το Γραφείο θα συνεχίσει τη λειτουργία του αποκλειστικά κατόπιν ραντεβού και με τη λήψη όλων των μέτρων υγιεινής που έχουν θεσπιστεί από το υπουργείο Υγείας. Οι προσερχόμενοι στο Γραφείο θα πρέπει να φορούν μάσκα προστασίας και γάντια προκειμένου να προστατεύονται τόσο οι ίδιοι αλλά και οι εργαζόμενοι του Κέντρου μας και οι εθελοντικά απασχολούμενοι συνάδελφοι που είναι υπεύθυνοι του Ειδικού Γραφείου Ενημέρωσης.

Ζητάμε συγγνώμη από τους συναδέλφους μας, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να τηρήσουμε τις οδηγίες του υπουργείου και να σεβαστούμε τους συνανθρώπους μας, τα παιδιά μας, τις οικογένειάς μας, συμβάλλοντας έτσι κι εμείς στην προσπάθεια της χώρας για τον περιορισμό της εξάπλωσης της επιδημίας.

Εξυπακούεται ότι θα υπάρχει εξ αποστάσεως εξυπηρέτηση όλων όσοι έχουν ανάγκη ενημέρωσης για εργασιακά, ασφαλιστικά, συνταξιοδοτικά κλπ θέματα είτε τηλεφωνικά στα τηλέφωνα 2831022332 και 2831053332, είτε ηλεκτρονικά μέσω του e-mail του Κέντρου: erker@otenet.gr"

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ