Αναστολή λειτουργίας τμημάτων και τεστ στο Ειδικό Γυμνάσιο - Λύκειο

Αναστολή λειτουργίας τμημάτων και τεστ στο Ειδικό Γυμνάσιο - Λύκειο

Τα τεστ θα γίνουν την Τετάρτη

Κρούσμα κορωνοϊού παρουσιάστηκε, όπως ανακοινώθηκε, στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Λύκειο Ηρακλείου και για το λόγο αυτό έχει ανασταλεί η λειτουργία των τμημάτων Γ3, Γ4 & Δ2 του τομέα Γεωπονίας και Τροφίμων μέχρι 22 Φεβρουαρίου, τα οποία βρίσκονται ήδη σε καραντίνα και θα ακολουθήσουν σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση με Webex.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, επίσης τα τμήματα Β3 & Β4 θα ακολουθήσουν εξ αποστάσεως εκπαίδευση την Δευτέρα, Τρίτη & Πέμπτη λόγω της απουσίας 6 καθηγητών του σχολείου που βρίσκονται επίσης σε καραντίνα.

Αναφέρεται ακόμα ότι στα πλαίσια περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού, θα διενεργηθούν τεστ για την ανίχνευση του  covid-19, από συνεργεία του ΕΟΔΥ  την Τετάρτη 17-2-2021. Τα τμήματα που βρίσκονται στο σε καραντίνα δεν θα πραγματοποιήσουν το τεστ.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι η "Διεύθυνση και το προσωπικό του σχολείο καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η εκπαιδευτική διαδικασία αλλά και να τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεία των μαθητών αλλά και των εκπαιδευτικών".

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ