Αναζητούν μία θέση στις αγορές της Λατινικής Αμερικής
Ενισχύουν την επιχειρηματική εξωστρέφεια
Στο πλαίσιο υποστήριξης της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων στα Χανιά και σε συνεργασία με το Επιχειρηματικό Συμβούλιο Ελλάδας-Λατινικής Αμερικής, το Επιμελητήριο Χανίων διοργανώνει ενημερωτική Ημερίδα για τρεις χώρες της Λατινικής Αμερικής, την Τετάρτη 17 Μαΐου στις 5 το απόγευμα.
Στόχος της ημερίδας είναι η εξοικείωση των ελληνικών εταιριών που έχουν εξωστρεφή προσανατολισμό και αναζητούν νέες και εναλλακτικές αγορές σε μία μεγάλη Ήπειρο, με αξιόλογες ευκαιρίες.
Στην εκδήλωση πρέσβης και Εμπορικοί Ακόλουθοι από τις Πρεσβείες του Μεξικού, του Περού και της Ουρουγουάης θα κάνουν εισηγήσεις και ομιλίες για οικονομικές εξελίξεις και εκτιμήσεις, καταναλωτικές τάσεις και ανάγκες, ευκαιρίες και προσδοκίες σε επιμέρους κλάδους και δυνατότητες εξαγωγών ενώ θα είναι διαθέσιμοι και για κατ’ ιδίαν επαφές και συζητήσεις.
- Πώς μπορούν οι Κρητικοί να πραγματοποιούν ασφαλείς αγορές στο διαδίκτυο;
- Τελικά η τραγική πτώση ήταν ... ατύχημα!
- Στα “σκαριά” Μουσείο για τις Φυσικές Επιστήμες