Ανοίγουν τα σχολεία στην Κρήτη- Κατά τόπους αποφάσεις από τους δημάρχους

Ανοίγουν τα σχολεία στην Κρήτη- Κατά τόπους αποφάσεις από τους δημάρχους

Τί ανακοίνωσε ο Νίκος Συριγωνάκης μέσω του Livetalks

Την απόφασή του να ανοίξουν τα σχολεία στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου ανακοίνωσε μέσω του Livetalks ο αντιπερφιερειάρχης Νίκος Συριγωνάκης, προσθέτοντας ωστόσο ότι οι κατά τόπους δήμαρχοι του νομού μπορεί να αποφασίσουν διαφορετικά λόγω των προβλημάτων που έχουν προκληθεί από την κακοκαιρία "Μήδεια". Σε ανάλογες αποφάσεις θα προχωρήσουν και οι υπόλοιποι αντιπεριφερειάρχες της Κρήτης. 

"Από εμάς τα σχολεία θα είναι ανοιχτά. Επί μέρους αποφάσεις θα ληφθούν μεμονωμένα από τους δημάρχους" είπε ο κ. Συριγωνάκης. 

Όπως μάλιστα πρόσθεσε ο ίδιος είχε έρθει από το πρωί σε συνεννόηση με όλους τους αντιπεριφερειάρχες, προκειμένου να ανοίξουν την Πέμπτη τα σχολεία σε όλο το νησί. 

Πάντως, με απόφαση του Δημάρχου Μυλοποτάμου κ. Δημήτρη Κόκκινου τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς επίσης οι Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Μυλοποτάμου θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη 18 και την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021 ενώ ανάλογη απόφαση έχει  ληφθεί για αύριο πέμπτη και από τον Δήμαρχο Οροπεδίου Λασιθίου Γιάννη Στεφανάκη. 

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ