Ανοιχτή συνάντηση του Συλλόγου Αδεσποτίας Ν.Χανίων

Newsroom
Newsroom

Στο Δημαρχείο Κισάμου

Την Κυριακή 01 Οκτωβρίου 2023 στις 18:30 το απόγευμα στο Δημαρχείο Κισάμου θα γίνει η πρώτη ανοιχτή δημόσια συνάντηση με όλα τα μέλη του συλλόγου Αδεσποτίας Ν.Χανίων (αριθμεί πάνω από 200 μέλη), παρουσία και του νομικού συμβούλου του Συλλόγου.

Σκοπός της συνάντησης, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση είναι:
"Να συζητήσουμε,να εκφράσουμε τους προβληματισμούς μας παράλληλα και την αγανάκτησή μας αλλά και σε τι νομικές ενέργειες θα προχωρήσουμε αμέσως μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές".

Στη ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται:

"Ο σύλλογος Αδεσποτίας Ν.Χανίων δημιουργήθηκε για το 2022 για να προασπίσει τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των ελαιοκαλλιεργητών ,αμπελουργών και γενικά όσων ασχολούνται με την καλλιέργεια της γης και θίγονται οι περιουσίες τους  από την ασυδοσία κάποιων λίγων κτηνοτρόφων οι οποίοι με περίσσιο θράσος δημιουργούν ζημίες κατά εξακολούθηση,αγνοώντας επιδεικτικά τους νόμους,την αστυνομία τις αρμόδιες υπηρεσίες εκφοβίζοντας με απειλές τους πολίτες. 

Η παρουσία σας κρίνεται κρίσιμη και απαραίτητη για ένα τόσο μεγάλο και διαχρονικό πρόβλημα που μαστίζει ειδικά την επαρχία Κισάμου,τον Ν.Χανίων αλλά και την χώρα ολόκληρη".Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ