Αντιδρούν οι ταξιτζήδες για την ανάπλαση στην παραλιακή - Σύσκεψη συγκαλεί ο Γ. Αναστασάκης

Newsroom
Newsroom

"Κόκκινο πανί" για τους ταξιτζήδες οι εργασίες στην παραλιακή

Έντονες αντιδράσεις προκαλεί στους κόλπους των επαγγελματιών αυτοκινητιστών στο Ηράκλειο, ο προγραμματισμός των έργων ανάπλασης στην οδό Μητσοτάκη στην παραλιακή λεωφόρο αλλά και στην πλατεία 18 Άγγλων.

Οι ιδιοκτήτες και οδηγοί ταξί αντιδρούν και ζητούν να έχουν λόγο σε μία σειρά από έργα που θα αλλάξου άρδην την καθημερινότητά τους.

Στο πλαίσιο αυτό, στις 9 το πρωί της Παρασκευής, θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Ηρακλείου ευρεία σύσκεψη με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την πολυσυζητημένη ανάπλαση, αλλά και τη θέση στάθμευσης των ταξί, στην πλατεία 18 Άγγλων.

Οι ταξιτζήδες υποστηρίζουν ότι τα οχήματά τους είναι δημοσίου χαρακτήρα κι εξυπηρετούν όλες τις κοινωνικές ομάδες ενώ ξεκαθαρίζουν ότι δεν θα αφήσουν κανέναν να τους υποβαθμίσει.

Τη σύσκεψη συγκαλεί η Δημοτική Αρχή και η Αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών ενώ έχουν προσκληθεί μεταξύ άλλων, εκπρόσωποι του Λιμενικού, της Δημοτικής Αστυνομίας, της Τροχαίας κι επιχειρηματιών της περιοχής.

Οι εκπρόσωποι των επαγγελματιών αυτοκινητιστών καλούν τους συναδέλφους τους να  βρίσκονται έξω από τη Λότζια την ώρα της σύσκεψης.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ