Το "αντίο" του Μανώλη Βασιλάκη στον Μιχάλη Σκουλούδη

Το "αντίο" του Μανώλη Βασιλάκη στον Μιχάλη Σκουλούδη

Το ιδρυτικό στέλεχος της δημοτικής παράταξης "Ηράκλεια Πρωτοβουλία" έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τετάρτη

Για έναν ευφυή, διορατικό και μεθοδικό άνθρωπο που είχε πάντοτε ορθή πολιτική κρίση, έκανε λόγο ο δημοτικός σύμβουλος Μανώλης Βασιλάκης, απευθύνοντας το "ύστατο χαίρε" στον Μιχάλη Σκουλούδη, επιχειρηματία και ιδρυτικό στέλεχος της 'Ηράκλειας Πρωτοβουλίας" που "έφυγε" από τη ζωή σε ηλικία 81 χρόνων την περασμένη Τετάρτη.

Στην ομιλία του κατά την εξόδιο ακολουθία στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, ο κ. Βασιλάκης σημείωσε:

"Ο Μιχάλης Σκουλούδης διακρίθηκε για την ευφυΐα, την  ευγένεια, την εντιμότητα και το ήθος του. Υπήρξε πρωτοπόρος επιχειρηματίας και ενεργός πολίτης. 
    Ως επιχειρηματίας επέδειξε μοναδική διορατικότητα, είχε καινοτόμες ιδέες και την απαραίτητη θέληση, επιμονή και μεθοδικότητα, για να τις υλοποιεί στην πράξη. Ήταν άψογος εργοδότης και απολύτως  συνεπής στις συναλλαγές του.
           Υπήρξε ενεργός πολίτης, πάντοτε καλά ενημερωμένος και με ορθή πολιτική κρίση, Διετέλεσε Πρόεδρος της ΕΔΗΝ, της Νεολαίας της Ένωσης Κέντρου, σε εποχές δύσκολες και ηρωικές. Ήταν ιδρυτικό και πολύτιμο μέλος της Ηράκλειας Πρωτοβουλίας, με την οποία εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος, ως πρώτος σε ψήφους στο ψηφοδέλτιό της, των δημοτικών εκλογών του 1994. Οι παρεμβάσεις του στο Δημοτικό Συμβούλιο ήταν σύντομες, ουσιαστικές, καίριες και οι προτάσεις του και εδώ καινοτόμες. 
    Ήταν καλός σύζυγος, στοργικός πατέρας και παππούς. Συλλυπούμεθα θερμά την αγαπημένη του σύζυγο, Μαριώ, τα παιδιά του Μανώλη και Κατερίνα, Εμμανουέλα και Νίκο, καθώς και τα εγγόνια του, που τον αποχαιρέτησαν με τόσο όμορφο τρόπο
".

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ