Απαγόρευση Κυκλοφορίας - Ποιοι Κρητικοί συμμορφώθηκαν σχεδόν απόλυτα

Απαγόρευση Κυκλοφορίας - Ποιοι Κρητικοί συμμορφώθηκαν σχεδόν απόλυτα

Τα αποτελέσματα των ελέγχων κρίνονται "ικανοποιητικά" ενώ θα συνεχιστούν και ανήμερα της 25ης Μαρτίου.

Συνολικά 44, όπως έγραψε το cretalive, ήταν οι παραβάσεις των έκτακτων μέτρων κυκλοφορίας, που διαπιστώθηκαν στους δεκάδες ελέγχους στα έγγραφα κυκλοφορίας και μετακίνησης πολιτών, που πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη κατά την δεύτερη ημέρα εφαρμογή του μέτρου. 

Από αυτές, όπως έγινε γνωστό, οι 15 βεβαιώθηκαν στο νομό Ηρακλείου, 14 στο νομό Χανίων, 6 στο Λασίθι, 5 στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης και μόνο 3 στο Ρέθυμνο,  

Υπενθυμίζεται ότι σε εφαρμογή των έκτακτων κυβερνητικών μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας και τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, πραγματοποιούνται αυστηροί έλεγχοι σε κεντρικούς δρόμους, πλατείες, σε περιφερειακούς δρόμους, αλλά και στο Εθνικό οδικό Δίκτυο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τα αποτελέσματα των ελέγχων κρίνονται "ικανοποιητικά" ενώ θα συνεχιστούν και ανήμερα της 25ης Μαρτίου, παρά το γεγονός ότι είναι ημέρα αργίας.

Επισημαίνεται δε πως ήταν σημαντική η συμμόρφωση των πολιτών μείωση των όσων κυκλοφόρησαν , σε σχέση με την πρώτη ημέρα εφαρμογής του μέτρου. 
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ