Από το Ηράκλειο "ανοίγει" η κρουαζιέρα!

Από το Ηράκλειο "ανοίγει" η κρουαζιέρα!

Στην Κρήτη ο Παναγιώτης Αρκουμανέας - Την Πέμπτη οι ανακοινώσεις Χ. Θεοχάρη για το ασφαλές άνοιγμα του τουρισμού

Επίσημη πρώτη από το Ηράκλειο για το άνοιγμα της κρουαζιέρας, καθώς στο λιμάνι του Ηρακλείου βρίσκεται ήδη αγκυροβολημένο το κρουαζιερόπλοιο Mein Schiff 5, της Tui Cruises, το οποίο με 950 επιβάτες θα ξεκινήσει την Παρασκευή το ταξίδι του με πρώτο σταθμό τη Σαντορίνη. 

Την ίδια ώρα και με αφορμή το άνοιγμα του τουρισμού - για το ακριβές πλαίσιο αναμένονται την Πέμπτη ανακοινώσεις του Υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη - στο αεροδρόμιο "Νίκος Καζαντζάκης" του Ηρακλείου αναμένονται την Πέμπτη έξι πτήσεις της TUI με Γερμανούς τουρίστες.

Δείτε το βίντεο του Cretalive με τις δηλώσεις του καπετάνιου Γιάννη Αναστασίου αλλά και του Διευθύνοντα Συμβούλου του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου Μηνά Παπαδάκη:

Υπενθυμίζεται ότι η Κρήτη, όπως και άλλοι προορισμοί, συμπεριλαμβάνονται στην «πράσινη» λίστα της εταιρείας TUI, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί ενώ με φόντο το ασφαλές άνοιγμα του τουρισμού ο Πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) κ. Παναγιώτης Αρκουμανέας, μαζί με τον Πρόεδρο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Αλέξανδρο Βασιλικό επισκέπτονται σήμερα Τετάρτη και  αύριο Πέμπτη την Κρήτη 12 για σειρά συναντήσεων. 

mein

mein

 

 

 

Δείτε επίσης:

ΟΛΗ: Τηλεδιάσκεψη με φόντο το "άνοιγμα" της κρουαζιέρας

Από την Κρήτη, στις 13 Μαΐου, ξεκινάει τις κρουαζιέρες η TUI - 10 μέρες μετά η AIDA

Το πρόγραμμα της επίσκεψης Αρκουμανέα στην Κρήτη

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ